Page 1
tt6866224
117614486
Page 1
Download de app Download de app

The Hummingbird Project

Veel plezier met The Hummingbird Project kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Hummingbird Project

2018
Thriller
90min.
6geweld grof taalgebruik angst

Kijk The Hummingbird Project

Moeite met waar je nou The Hummingbird Project moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hummingbird Project:

Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 3,99 bij Amazon Prime
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De neven Vincent (Jesse Eisenberg) en Anton (Alexander Skarsgård) hebben een even bizar als geniaal plan om rijk te worden: een glasvezelkabel in een rechte lijn van Kansas naar New Jersey trekken. Het doel is om één milliseconde te winnen in de dataoverdracht waardoor hun klanten sneller zijn dan de concurrentie op de beurs en de miljoenen binnen zullen stromen. Voor het zover is moet Vincent een logistieke nachtmerrie op zien te lossen want de lijn moet dwars door bergketens, meren en privéland gaan lopen. De investeerders maken zich grote zorgen maar Vincent bluft keer op keer hun zorgen weg. Ondertussen heeft Anton nog niet helemaal uitgevogeld hoe hij de kabelverbinding snel genoeg kan krijgen. De druk om te slagen is immens en terwijl de tijd dringt worden ze op de hielen gezeten door hun voormalige baas Eva Torres (Salma Hayek). Een meedogenloze handelaar die er alles aan doet om het tweetal te slim af te zijn. Maar Vincent en Anton zijn vastbesloten om letterlijk dwars door Amerika te boren en hun krankzinnige plan ten koste van alles te voltooien.

Regisseur en acteurs

Kim Nguyen (regisseur), Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek, Michael Mando, Johan Heldenbergh, Ayisha Issa, Mark Slacke, Sarah Goldberg, Frank Schorpion, Kwasi Songui, Conrad Pla, Julian Bailey, Jessica Greco

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?