Page 1
tt8244784
127248248,158413812
Page 1
Download de app Download de app

The Hunt

Veel plezier met The Hunt kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Hunt

2019
Actie
90min.
16

Deel The Hunt

Je vrienden laten weten dat je The Hunt wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Hunt

Moeite met waar je nou The Hunt moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hunt:

€ 4,99 bij KPN on demand
Vanaf € 9,99 bij iTunes
€ 9,99 bij Amazon Prime

Samenvatting

Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt. Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een duistere internet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal (Betty Gilpin, Glow), één van de personen waar ze op jagen, het keiharde en genadeloze spel beter blijkt te beheersen dan de jagers. Zij draait de rollen om en maakt de moordenaars één voor één onschadelijk, terwijl ze steeds dichterbij de mysterieuze vrouw (tweevoudig Oscar®-winnares Hilary Swank) komt, die de spil van dit alles vormt. Deze nieuwe mysterieuze maatschappijkritische thriller is afkomstig van Jason Blum, producent van Get Out en de Purge-films, en van Damon Lindelof, medebedenker van de TV series The Leftovers en Lost. The Hunt is geschreven door Lindelof en Nick Cuse, met wie hij al eerder samenwerkte aan de serie The Leftovers. De film is geregisseerd door Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers). Blum produceert de film namens Blumhouse Productions samen met Lindelof. Zobel, Cuse en Steven R. Molen treden op als uitvoerend producenten.

Regisseur en acteurs

Craig Zobel (regisseur), Emma Roberts, Justin Hartley, Glenn Howerton, Ike Barinholtz, Amy Madigan, Teri Wyble, Wayne Duvall, Sylvia Grace Crim, Steve Coulter, J. C. MacKenzie, Reed Birney, Hans Marrero, Iyad Hajjaj, Ned Yousef, Dean J. West, Betty Gilpin, Hilary Swank

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?