Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9686708
Page 1
Download de app Download de app

The King of Staten Island

Veel plezier met The King of Staten Island kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The King of Staten Island

2020
Komedie
136min.
12

Kijk The King of Staten Island

Moeite met waar je nou The King of Staten Island moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The King of Staten Island:

Te zien bij Filmtheater Voorschoten,
zaterdag 26 september 20:00

Samenvatting

The King of Staten Island is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island. Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z'n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow, Euphoria) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei, The Wrestler, Spider-Man: Far From Home), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley, The Morning Show). Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr, F is for Family) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven. Verder ook met Steve Buscemi als Papa, een gepensioneerde brandweerman en mentor van Scott, en Pamela Adlon (Better Things, Californication) als Gina, de ex van Ray. The King of Staten Island is geregisseerd door Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin). Het scenario is geschreven door Judd Apatow, Pete Davidson en Dave Sirus (SNL). De film is geproduceerd door Apatow namens Apatow Productions samen met Barry Mendel. Eerder werkten zij samen aan de films The Big Sick, Bridesmaids, This is 40, Trainwreck en Funny People. Uitvoerend producenten zijn Pete Davidson, Michael Bederman en Judah Miller.

Regisseur en acteurs

Judd Apatow (regisseur), Pete Davidson, Bel Powley, Bill Burr, Marisa Tomei, Maude Apatow, Pamela Adlon, Machine Gun Kelly, Jimmy Tatro, Steve Buscemi, Pauline Chalamet, Mois├ęs Arias, Kevin Corrigan

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?