Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt9621284
Page 1
Download de app Download de app

The Last Right

Veel plezier met The Last Right kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Last Right

2019
Komedie, Drama
106min.
9

Deel The Last Right

Je vrienden laten weten dat je The Last Right wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Last Right

Moeite met waar je nou The Last Right moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Last Right:

Vanaf € 3,99 bij T-Mobile Thuis

Samenvatting

De succesvolle advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit New York terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door de politie (Colm Meany). The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, beide met hun eigen gebruiksaanwijzing, nader tot elkaar komen. Met een ecologisch verantwoorde kartonnen lijkkist met parkietenmotief op het dak.

Regisseur en acteurs

Aoife Crehan (regisseur), Brian Cox, Michiel Huisman, Colm Meaney, Niamh Algar, Michael McElhatton, Jim Norton, Aidan O'Hare, Samuel Bottomley, Bryan Quinn, Sarah Caitriona Lynch, Eleanor O'Brien, Luke Hanlon, Donna Anita Nikolaisen, Louise Mathews, Cian Boylan, Kevin McCormack

Populair

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?