Page 1
tt8801666
237556443,237556447
Page 1
Download de app Download de app

The Most Beautiful Boy in the World

Veel plezier met The Most Beautiful Boy in the World kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Most Beautiful Boy in the World

2021
Documentaire
93min.
al

Kijk The Most Beautiful Boy in the World

Moeite met waar je nou The Most Beautiful Boy in the World moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

In de bioscoop vanaf donderdag 9 december 2021

Samenvatting

In 1970 reist Luchino Visconti door Europa op zoek naar de perfecte jongen om volmaakte schoonheid te belichamen in zijn filmbewerking van Thomas Mann's Death in Venice. In Stockholm ontdekt hij de Zweedse Björn Andrésen, een verlegen jongen van 15 die op slag internationaal beroemd wordt en een korte maar intense periode van zijn turbulente jeugd doorbrengt tussen het Lido in Venetië, Londen, het filmfestival in Cannes en het verre Japan. Vijftig jaar na de première van Death in Venice neemt Björn ons mee op een bijzondere reis langs persoonlijke herinneringen, filmgeschiedenis, magie en tragiek, in wellicht de laatste poging om eindelijk zijn leven weer op de rails te krijgen.

Regisseur en acteurs

Kristian Petri (regisseur), Kristina Lindström (regisseur), Björn Andrésen, Riyoko Ikeda, Margareta Krantz, Hajime Sawatari, Luchino Visconti, Masatoshi Sakai
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?