Page 1
tt5814592
70527194
Page 1
Download de app Download de app

The Party

Veel plezier met The Party kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

The Party

2017
Drama
71min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik geweld grof taalgebruik angst

Deel The Party

Je vrienden laten weten dat je The Party wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk The Party

Moeite met waar je nou The Party moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Party:

3,99 per maand bij Cinéart
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 10,99 bij Bookspot
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

The Party is een zwarte komedie, vol scherpe dialogen. De nieuwe film van Sally Potter (Orlando) spat van het scherm met briljante rollen van Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Cherry Jones, Cillian Murphy, Bruno Ganz en Emily Mortimer. Een zowel wrang als hilarisch portret van een groep vrienden die hun zekerheden in duigen zien vallen. Janet heeft net een belangrijke functie gekregen in de Britse politiek. Dit is het kroonstuk van haar carrière en dat moet gevierd worden. Terwijl de vrienden arriveren krijgt het feestje een dramatische wending als Bill, de man van Janet, een schokkende mededeling doet. Het blijkt niet zijn enige geheim te zijn en de andere gasten worden meegesleurd in de opeenstapeling van onthullingen en confrontaties. Liefde, vriendschap en politieke idealen komen op losse schroeven te staan. Alle illusies die de vrienden over elkaar en zichzelf hebben gaan in rook op, samen met de canapés. The Party werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Berlijn.

Regisseur en acteurs

Sally Potter (regisseur), Timothy Spall, Kristin Scott Thomas, Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?