Page 1
tt6423362
123155442
Page 1
Download de app Download de app

The Sun Is Also a Star

Veel plezier met The Sun Is Also a Star kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

The Sun Is Also a Star

2019
Drama
94min.
6geweld angst

Kijk The Sun Is Also a Star

Moeite met waar je nou The Sun Is Also a Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor The Sun Is Also a Star:

€ 2,99 bij Amazon Prime
€ 4,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes

Samenvatting

"Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?" Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar - op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything). The Sun Is Also A Star was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder: 2016 National Book Award Finalist; Amazon's beste boek van 2016 in Young Adult; de opmerkelijke jeugdboeken van de New York Times van 2016; en Entertainment Weekly's 10 beste boeken van 2016.

Regisseur en acteurs

Ry Russo-Young (regisseur), Yara Shahidi, Charles Melton, Gbenga Akinnagbe, Miriam A. Hyman, Jake Choi, Cathy Shim, Keong Sim, Jordan Williams, Camrus Johnson

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?