Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt0469494
Page 1
Download de app Download de app

There Will Be Blood

Veel plezier met There Will Be Blood kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

There Will Be Blood

2007
Drama
158min.
12

Deel There Will Be Blood

Je vrienden laten weten dat je There Will Be Blood wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk There Will Be Blood

Moeite met waar je nou There Will Be Blood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor There Will Be Blood:

Te zien bij LAB111,
woensdag 30 september 21:15

Samenvatting

Californië aan het einde van de 19de eeuw. Wanneer de meedogenloze olieprospector Daniel Plainview verneemt dat er in het stadje Little Boston een grote oliebron is gevonden, verhuist hij zijn activiteiten naar daar en probeert hij de lokale bewoners op sluwe wijze te overtuigen hun land aan hem te verkopen. Dankzij zijn geadopteerde zoon H.W. werpt hij zich op als zorgzame familievader. Met grote beloften om scholen te bouwen en het land te ontginnen wint hij het vertrouwen van bijna alle bewoners. Zo verwerft hij steeds meer land en olie. Maar door zijn rijkdom en macht vervreemdt Plainview langzaamaan van zichzelf en van iedereen in zijn leven.

Regisseur en acteurs

Paul Thomas Anderson (regisseur), Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Dillon Freasier, Ciarán Hinds, Kevin J. O'Connor, Hope Elizabeth Reeves, Colleen Foy, Barry Del Sherman, David Willis, Hans Howes, Sydney McCallister, Paul F. Tompkins, Kevin Breznahan, Jim Meskimen, Erica Sullivan, Randall Carver, James Downey, David Warshofsky, Charles Thomas Doyle, Russell Harvard, Mary Elizabeth Barrett, Brad Carr, Rhonda Reeves, Beau Smith

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?