Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt4482938
Page 1
Download de app Download de app

Tonio

Veel plezier met Tonio kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Tonio

2016
Drama
100min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik angst

Deel Tonio

Je vrienden laten weten dat je Tonio wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Tonio

Moeite met waar je nou Tonio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Tonio:

€ 8,99 per maand
€ 8,99 bij mediamarkt,nl
€ 9,99 per maand
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 9,99 bij Bookspot
€ 10,99 bij bol,com
Vanaf € 2,99 bij iTunes
Bekijk nog 5 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven. Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politieagenten en artsen. Hij reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Regisseur en acteurs

Paula van der Oest (regisseur), Pierre Bokma, Chris Peters, Rifka Lodeizen, Stefanie van Leersum, Beppie Melissen, Henri Garcin, Pauline Greidanus, Marieke Giebels, Tarik Moree, Jorn Pronk, Nick Vorsselman

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?