Page 1
tt5189440
57739999
Page 1
Download de app Download de app

Tour de France

Veel plezier met Tour de France kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Deel Tour de France

Je vrienden laten weten dat je Tour de France wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Tour de France

Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 10,99 bij BookSpot

Samenvatting

In TOUR DE FRANCE maken we in het gezelschap van Gérard Depardieu een bizarre road trip langs de Franse havens. Bouwvakker Serge (Depardieu) treedt in het voetspoor van schilder Jospeh Vernet die talloze havengezichten schilderde. Hij zoekt een chauffeur voor zijn oude truck om de reis te gaan maken en wordt opgescheept met Far'Hook (Sadek), een vriend van zijn zoon uit Parijs. Ondanks de generatiekloof en de cultuurschok, ontstaat er tijdens deze reis een onwaarschijnlijke vriendschap tussen de veelbelovende rapper en de rouwdouwer uit Noord-Frankrijk.

TOUR DE FRANCE speelt een spel met vooroordelen waarin acteur Depardieu en rapper Sadek perfect aan elkaar gewaagd zijn. Het traditionele Frankrijk van toen en het moderne Frankrijk van nu komen samen tijdens de reis. Het resultaat is een feel good film die ons een spiegel voorhoudt. De film werd geselecteerd voor de Quinzaine des Réalisateurs, Cannes 2016.

Regisseur en acteurs

Rachid Djaïdani (regisseur), Gérard Depardieu, Sadek, Louise Grinberg, Nicolas Marétheu, Mabô Kouyaté, Yasiin Bey, Raounaki Chaudron, Alain Pronnier

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?
Dit is een kijkwijzer popup