Page 1
tt0250797
1484731
Page 1
Download de app Download de app

Unfaithful

Veel plezier met Unfaithful kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Unfaithful

2002
Thriller
124min.
16geweld

Deel Unfaithful

Je vrienden laten weten dat je Unfaithful wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Unfaithful

Moeite met waar je nou Unfaithful moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Unfaithful:

€ 2,99 per maand
Vanaf € 3,99 bij iTunes

Samenvatting

Edward en zijn vrouw Connie leiden een voorbeeldig bestaan dat bestaat uit een goed huwelijk, een mooi huis in één van de buitenwijken van New York en zoonlief Charlie. Als Connie tegen een knappe fransman opbotst verandert haar leven abrupt. De man, Paul Martel genaamd, nodigt haar uit om haar geschaafde knieën te behandelen in zijn appartement. Ze raakt compleet geïntrigeerd door Martel. In eerste instantie probeert ze de gevoelens te weerstaan maar uiteindelijk valt ze voor de vreemdeling. Ze belanden samen in een heftige affaire. Uiteindelijk eist het bedrog zijn tol als Edward ontdekt wat er aan de hand is.

Regisseur en acteurs

Adrian Lyne (regisseur), Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Zeljko Ivanek, Dominic Chianese, Kate Burton, Chad Lowe, Gary Basaraba, Myra Lucretia Taylor, Michelle Monaghan, Margaret Colin

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?