Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt7153766
Page 1
Download de app Download de app

Unsane

Veel plezier met Unsane kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Unsane

2018
Thriller
98min.
16geweld grof taalgebruik

Deel Unsane

Je vrienden laten weten dat je Unsane wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Unsane

Moeite met waar je nou Unsane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Unsane:

Vanaf € 9,99 bij iTunes
€ 11,99 bij Pathé Thuis

Samenvatting

Sawyer Valentini (Claire Foy) probeert aan een stalker te ontsnappen door een nieuw leven op te bouwen in een andere woonplaats. Omdat haar gevoel van onveiligheid niet verdwijnt, zoekt Sawyer professionele hulp in het Highland Creek Behavioral Center. Zonder het in de gaten te hebben, stemt ze in met een vrijwillige opname in deze psychiatrische inrichting. Sawyer verzet zich hevig maar de paniek slaat pas echt toe wanneer ze ziet dat haar stalker zich uitgeeft voor een medewerker van de kliniek. Ze wordt door niemand geloofd en Sawyer begint zich af te vragen of haar angsten gegrond zijn of dat ze lijdt aan waanideeën.

Regisseur en acteurs

Steven Soderbergh (regisseur), Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Zach Cherry, Sarah Stiles, Matt Damon, Raúl Castillo, Erin Wilhelmi, Colin Woodell, Gibson Frazier, Polly McKie, Ursula Triplett, Michael Mihm, Laura Rothschild, Sol Marina Crespo, Kevin Dean O'Connor, Rashonna Jenkins, Matt Mancini

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?