Page 1
tt8241872
144474462,168928202
Page 1
Download de app Download de app

Vitalina Varela

Veel plezier met Vitalina Varela kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Vitalina Varela

2019
Drama
124min.
algeweld grof taalgebruik

Deel Vitalina Varela

Je vrienden laten weten dat je Vitalina Varela wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Vitalina Varela

Moeite met waar je nou Vitalina Varela moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Kaapverdische Vitalina Varela arriveert in Lissabon om achter de geheimen van haar overleden man te komen. 25 jaar geleden verliet hij hun geboorteland om in Portugal te gaan werken. Het surreële, indringende Vitalina Varela won in 2019 het Gouden Luipaard en de prijs voor Beste Actrice op het festival van Locarno. Terwijl Vitalina Varela de schaarse sporen van haar overleden man probeert te volgen, ontmoet ze andere dolende zielen in de benauwende woningen en steegjes van de wijk Fontainhas. Deze straatarme buitenwijk in Lissabon is inmiddels afgebroken. Ooit probeerden Portugezen en Kaapverdische immigranten hier al scharrelend een bestaan op te bouwen. De Kaapverdische Vitalina Varela arriveert in Lissabon om achter de geheimen van haar overleden man te komen. 25 jaar geleden verliet hij hun geboorteland om in Portugal te gaan werken. Het surreële, indringende Vitalina Varela won in 2019 het Gouden Luipaard en de prijs voor Beste Actrice op het festival van Locarno.

Regisseur en acteurs

Pedro Costa (regisseur), Vitalina Varela, Ventura, Lina Varela, Manuel Tavares Almeida, Francisco dos Santos Brito, Imídio Monteiro, Marina Alves Domingues
We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?