Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt8458582
Page 1
Download de app Download de app

Wat is dan liefde

Veel plezier met Wat is dan liefde kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1

Wat is dan liefde

2019
Komedie
5min.
12drugs- en/of alcoholmisbruik grof taalgebruik

Deel Wat is dan liefde

Je vrienden laten weten dat je Wat is dan liefde wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Wat is dan liefde

Moeite met waar je nou Wat is dan liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Wat is dan liefde:

€ 8,99 per maand
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 3,99 bij Pathé Thuis
€ 5,99 bij Ziggo On Demand
Bekijk nog 1 bron meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Regisseur en acteurs

Aniëlle Webster (regisseur), Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Jan-Paul Buijs, Maike Meijer, Mandela Wee Wee, Paul Groot, Owen Schumacher, Beppie Melissen, René van 't Hof, Carolien Spoor, Monica Geuze

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?