Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt6132250
69551889
Page 1
Download de app Download de app

Weg van Jou

Veel plezier met Weg van Jou kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Weg van Jou

2017
Komedie
98min.
algrof taalgebruik

Deel Weg van Jou

Je vrienden laten weten dat je Weg van Jou wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Weg van Jou

Moeite met waar je nou Weg van Jou moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Weg van Jou:

Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 2,99 bij KPN on demand
wo 14 april 20:25
€ 4,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij T-Mobile Thuis
€ 2,99 per maand
€ 7,99 per maand
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Regisseur en acteurs

Jelle de Jonge (regisseur), Katja Herbers, Elise Schaap, Maarten Heijmans, Imanuelle Grives, Nick Golterman, Lykele Muus, Bas Hoeflaak, Patrick Stoof, Peter Bolhuis, Guy Clemens, Carly Wijs, Jip Smit, Margot Ros, Pepijn Schoneveld, Leny Breederveld

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?