Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt10602694
Page 1
Download de app Download de app

Whitestar

Veel plezier met Whitestar kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Whitestar

2019
Familie
10min.
6geweld

Deel Whitestar

Je vrienden laten weten dat je Whitestar wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Whitestar

Moeite met waar je nou Whitestar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Whitestar:

€ 7,99 per maand
€ 2,49 bij Pathé Thuis
Vanaf € 3,99 bij iTunes
€ 10,99 bij Bookspot
€ 9,99 bij BoekenVoordeel
€ 10,99 bij bol,com
€ 4,99 bij KPN on demand
€ 10,99 bij mediamarkt,nl
Bekijk nog 4 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex' teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Regisseur en acteurs

Jamel Aattache (regisseur), Britt Dekker, Richelle Plantinga, Florence Vos Weeda, Sterre van Woudenberg, Valentijn Avé, Matt Harnacke, Kees Boot, Tina de Bruijn, Bart Klever, Pim Wessels, Sterre Koning, Loek Peters, Tim Douwsma, Victoria Koblenko, Daniël Boissevain

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?