Film.nl werkt het beste op onze gratis app:
iOS   icon Android   google play
Page 1
tt3066886
Page 1
Download de app Download de app

Wiplala

Veel plezier met Wiplala kijken bij

je wordt over 5 seconden doorgelinkt, of ga nu door naar retailer

Page 1
0%

Wiplala

2014
Avontuur
100min.
algrof taalgebruik angst

Deel Wiplala

Je vrienden laten weten dat je Wiplala wilt zien? Dat kan met Film.nl!

Kijk Wiplala

Moeite met waar je nou Wiplala moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand aanbieders, winkels en televisie kan vinden!
 

Bekijk hieronder het aanbod voor Wiplala:

Vanaf  € 2,99 bij T-Mobile thuis
€ 13,99 bij Bookspot
€ 4,99 per maand
Vanaf € 2,99 bij iTunes
€ 2,99 bij Pathé Thuis
€ 7,99 per maand
€ 2,99 bij KPN on demand
Bekijk nog 11 bronnen meer
Laat minder zien minder

Samenvatting

Annie M.G. Schmidts WIPLALA is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie over een 10 cm groot mannetje uit een land waar iedereen kan toveren, al noemen ze het daar tinkelen. Wiplala kan echter niet zo goed tinkelen, daarom besluit hij het land te verlaten. Kruipend door een hele lange gang belandt hij in de keukenkast van de familie Blom. Meneer Blom, de vader van dit eenoudergezin, heeft weinig tijd en aandacht voor zijn kinderen, de verlegen Johannes van negen jaar en de zelfstandige twaalfjarige Nella Della. Wanneer Johannes per toeval Wiplala in de keuken achter een pot pindakaas vindt is hij blij iets voor zichzelf te hebben, maar het lukt hem niet lang zijn vondst voor de rest van het gezin verborgen te houden. Nella Della vindt het kleine mannetje wel interessant en spannend, maar meneer Blom gelooft helemaal niet in tinkelende kleine mannetjes. Totdat Wiplala per ongeluk de hele familie in een restaurant klein tinkelt. Als hij niet in staat blijkt te zijn ze weer groot te maken begint een spannend avontuur van hele kleine mensen in een hele grote wereld.

Regisseur en acteurs

Tim Oliehoek (regisseur), Géza Weisz, Sasha Mylanus, Kee Ketelaar, Peter Paul Muller, Marjan Luif, Paul Kooij, Gabbi Lieve van Waveren, Cas Jansen, Manoushka Zeegelaar-Breeveld, Mamoun Elyounoussi, Sander Huisman, Christel de Laat, Peter van den Begin, Wil van der Meer, Hans Kesting, Jack Wouterse, Vera Ho, Stanley Hau

Trailers

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te kunnen bieden. Wil je cookies toestaan op deze website ?