The Student
%
70

The Student

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Student

Moeite met waar je nou The Student moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Student

Samenvatting

De Russische middelbare scholier Venya heeft God ontdekt en gaat met Bijbelcitaten tekeer tegen alles wat in zijn ogen verwerpelijk is, zoals onzedelijke kleding bij zwemles en Darwins evolutietheorie bij biologie. Terwijl de schoolleiding schoorvoetend concessies doet, durft alleen zijn biologielerares de confrontatie met deze extreme leerling aan te gaan...

Regisseur en acteurs

 • Kirill Serebrennikov portait

  Kirill Serebrennikov

  Director

 • Viktoriya Isakova portait

  Viktoriya Isakova

  Elena Lvovna

 • Yuliya Aug portait

  Yuliya Aug

  Julia

 • Pyotr Skvortsov portrait

  Pyotr Skvortsov

  Veniamin

 • Aleksandr Gorchilin portrait

  Aleksandr Gorchilin

  Grigoriy

 • Aleksandra Revenko portrait

  Aleksandra Revenko

  Lidia

Trailers

The Student

Veel gehoord over The Student en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Student heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Student streamen

Wil je The Student, de movie met Viktoriya Isakova, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Student zelfs gratis kijken.

The Student downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Student ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Student er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Student torrent

Op zoek naar een torrent van The Student? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Student te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Student trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Student. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.