The Handmaiden
%
81

The Handmaiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Handmaiden

Moeite met waar je nou The Handmaiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaiden

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Korea 1930. Sook-hee neemt de identiteit van een dienstmeisje aan in het huishouden van de rijke Hidiko, om samen met de bedrieger Fujiwara, Hidiko te beroven. Het plan is om haar te verleiden zodat het huwelijk met haar oom Kouzaki voorkomen kan worden. Maar Hikido heeft alleen oog voor het nieuwe dienstmeisje.

Regisseur en acteurs

 • Chan-wook Park portait

  Chan-wook Park

  Director

 • Kim Min-Hee portait

  Kim Min-Hee

  Lady Hideko

 • Kim Tae-Ri portait

  Kim Tae-Ri

  Sook-Hee

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Count Fujiwara

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Uncle Kouzuki

 • Kim Hae-sook portait

  Kim Hae-sook

  Butler

 • Moon So-ri portait

  Moon So-ri

  Aunt of Noble Lady

Trailers

The Handmaiden

Wil je The Handmaiden kijken? De movie van Chan-wook Park uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Handmaiden op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Handmaiden met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Handmaiden downloaden

Het downloaden van The Handmaiden is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Handmaiden ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Handmaiden streamen

Het streamen van The Handmaiden heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Handmaiden online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Handmaiden kijkt. Ideaal!

The Handmaiden torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Handmaiden. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Handmaiden trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Handmaiden voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.