The Handmaiden
%
81

The Handmaiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Handmaiden

Moeite met waar je nou The Handmaiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaiden

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Korea 1930. Sook-hee neemt de identiteit van een dienstmeisje aan in het huishouden van de rijke Hidiko, om samen met de bedrieger Fujiwara, Hidiko te beroven. Het plan is om haar te verleiden zodat het huwelijk met haar oom Kouzaki voorkomen kan worden. Maar Hikido heeft alleen oog voor het nieuwe dienstmeisje.

Regisseur en acteurs

 • Chan-wook Park portait

  Chan-wook Park

  Director

 • Kim Min-Hee portait

  Kim Min-Hee

  Lady Hideko

 • Kim Tae-Ri portait

  Kim Tae-Ri

  Sook-Hee

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Count Fujiwara

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Uncle Kouzuki

 • Kim Hae-sook portait

  Kim Hae-sook

  Butler

 • Moon So-ri portait

  Moon So-ri

  Aunt of Noble Lady

Trailers

The Handmaiden

Op zoek naar The Handmaiden? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Handmaiden streamen

Het streamen van movies als The Handmaiden heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Handmaiden waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Handmaiden dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Handmaiden downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Handmaiden te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Handmaiden torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Handmaiden trailer

Weet je nog niet zeker of The Handmaiden jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.