The Handmaiden
%
81

The Handmaiden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Handmaiden

Moeite met waar je nou The Handmaiden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Handmaiden

Samenvatting

Deze spannende en opwindende liefdesthriller van meesterlijke regisseur Park Chan-Wook (Oldboy, Stoker) is geïnspireerd op de bestseller Vingervlug (Fingersmith) van de Britse schrijfster Sarah Waters. Korea, jaren '30, tijdens de Japanse kolonisatie. Een jonge vrouw (Sookee) is aangenomen als dienstmeisje door een rijke Japanse erfgename (Hideko). Zij leeft op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom, die met haar wil trouwen. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter, die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, zijn er andere plannen voor Hideko…

Regisseur en acteurs

 • Chan-wook Park portait

  Chan-wook Park

  Director

 • Kim Min-Hee portait

  Kim Min-Hee

  Lady Hideko

 • Kim Tae-Ri portait

  Kim Tae-Ri

  Sook-Hee

 • Ha Jung-Woo portait

  Ha Jung-Woo

  Count Fujiwara

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Uncle Kouzuki

 • Kim Hae-sook portait

  Kim Hae-sook

  Butler

 • Moon So-ri portait

  Moon So-ri

  Aunt of Noble Lady

Trailers

The Handmaiden

Benieuwd naar The Handmaiden? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Handmaiden kunt bekijken.

The Handmaiden streamen

Wil je The Handmaiden streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Handmaiden gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Handmaiden downloaden

movies als The Handmaiden kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Handmaiden. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Handmaiden. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Handmaiden torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Handmaiden te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Handmaiden trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Handmaiden je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!