The Salesman
%
79

The Salesman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Salesman

Moeite met waar je nou The Salesman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Salesman

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Emad en Rana betrekken een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. De vorige bewoonster van het appartement lijkt overhaast vertrokken. Wanneer een vreselijk voorval Rana treft, blijkt de achtergrond van de vorige huurster hier iets mee te maken te hebben. Emad's zoektocht om te achterhalen wat er precies is gebeurd, zal het leven van het jonge koppel dramatisch veranderen. The Salesman werd in Cannes bekroond voor beste scenario en beste acteur (Shahab Hosseini) en won de World Cinema Amsterdam publieksprijs. Regisseur Ashgar Farhadi komt na A Separation(winnaar van Gouden Beer, Oscar en Golden Globe) en Le passé met een zowel ingetogen als spannend drama dat het hedendaagse Iran een spiegel voorhoudt en zich afvraagt wat wraak is.

Regisseur en acteurs

 • Asghar Farhadi portait

  Asghar Farhadi

  Director

 • Shahab Hosseini portait

  Shahab Hosseini

  Emad

 • Taraneh Alidoosti portait

  Taraneh Alidoosti

  Rana

 • Babak Karimi portait

  Babak Karimi

  Babak

 • Mina Sadati portait

  Mina Sadati

  Sanam

 • Mehdi Koushki portrait

  Mehdi Koushki

  Siavash

 • Farid Sajjadi Hosseini portrait

  Farid Sajjadi Hosseini

  The Man

 • Maral Bani Adam portrait

  Maral Bani Adam

  Kati

 • Mojtaba Pirzadeh portrait

  Mojtaba Pirzadeh

  Majid

 • Sam Valipour portrait

  Sam Valipour

  Sadra

 • Shirin Aghakashi portrait

  Shirin Aghakashi

  Esmat

 • Emad Emami portrait

  Emad Emami

  Ali

 • Sahra Asadollahe portrait

  Sahra Asadollahe

  Mojgan

 • Ehteram Boroumand portrait

  Ehteram Boroumand

  Mrs. Shahnazari

Trailers

The Salesman

Benieuwd naar The Salesman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Salesman kunt bekijken.

The Salesman streamen

Wil je The Salesman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Salesman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Salesman downloaden

movies als The Salesman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Salesman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Salesman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Salesman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Salesman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Salesman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Salesman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!