After the Storm
%
75

After the Storm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk After the Storm

Moeite met waar je nou After the Storm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Storm

Samenvatting

"Ben je geworden wie je wilde zijn?", vraagt zijn zoontje aan Ryota (Abe Hiroshi). Ryota was ooit een succesvol romanschrijver, maar werkt nu als privédetective om de maandelijkse alimentatie bij elkaar te sprokkelen. Hij kampt met het verlies van zijn vader en raakt steeds meer vervreemd van zijn beeldschone ex-vrouw, zoontje en moeder. Een stormachtige zomernacht biedt Ryota echter de kans om niet alleen de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken. Meervoudig award-winnaar Kore-eda Hirokazu (Nobody Knows, Our Little Sister en Like Father, Like Son) keert terug met een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Hiroshi Abe portait

  Hiroshi Abe

  Ryota

 • Kirin Kiki portait

  Kirin Kiki

  Yoshiko

 • Yoko Maki portait

  Yoko Maki

  Kyoko

 • Taiyô Yoshizawa portrait

  Taiyô Yoshizawa

  Shingo

 • Satomi Kobayashi portait

  Satomi Kobayashi

  Chinatsu

Trailers

After the Storm

Wil je After the Storm kijken? De movie van Hirokazu Koreeda uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om After the Storm op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om After the Storm met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

After the Storm downloaden

Het downloaden van After the Storm is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je After the Storm ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

After the Storm streamen

Het streamen van After the Storm heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je After the Storm online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar After the Storm kijkt. Ideaal!

After the Storm torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van After the Storm. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

After the Storm trailer

Bekijk eerst even de trailer van After the Storm voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.