After the Storm
%
75

After the Storm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk After the Storm

Moeite met waar je nou After the Storm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor After the Storm

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Centraal in After the Storm staat Ryota, eens een roemrijk en prijswinnend auteur, die nu al zijn geld aan gokken verspilt, vervreemd is van zijn knappe ex-vrouw en ouder wordende moeder en een slechte band heeft met zijn zoontje. Een stormachtige zomernacht geeft hem de kans om zich te herpakken. Meervoudig award-winnaar Kore-eda keert terug met een gevoelig en krachtig verhaal over familiebanden.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Hiroshi Abe portait

  Hiroshi Abe

  Ryota

 • Kirin Kiki portait

  Kirin Kiki

  Yoshiko

 • Yoko Maki portait

  Yoko Maki

  Kyoko

 • Taiyô Yoshizawa portrait

  Taiyô Yoshizawa

  Shingo

 • Satomi Kobayashi portait

  Satomi Kobayashi

  Chinatsu

Trailers

After the Storm

Wil je After the Storm kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

After the Storm streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je After the Storm niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je After the Storm zelfs gratis bekijken.

After the Storm downloaden

Wil je After the Storm ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je After the Storm overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

After the Storm torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van After the Storm is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

After the Storm trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of After the Storm de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.