10 Cloverfield Lane
%
72

10 Cloverfield Lane

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 10 Cloverfield Lane

Moeite met waar je nou 10 Cloverfield Lane moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 10 Cloverfield Lane

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk wordt Michelle in een bunker wakker. Twee mannen in de bunker beweren haar gered te hebben en vertellen dat de mensheid bijna is uitgeroeid na een gifgasaanval. Na een tijdje krijgt Michelle argwaan.

Regisseur en acteurs

 • Dan Trachtenberg portait

  Dan Trachtenberg

  Director

 • Mary Elizabeth Winstead portait

  Mary Elizabeth Winstead

  Michelle

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Howard Stambler

 • John Gallagher Jr. portait

  John Gallagher Jr.

  Emmett DeWitt

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Ben (voice)

 • Douglas M. Griffin portait

  Douglas M. Griffin

  Driver

 • Cindy Hogan portait

  Cindy Hogan

  Neighbor Woman

 • Suzanne Cryer portait

  Suzanne Cryer

  Leslie

 • Maya Erskine portait

  Maya Erskine

  Darcy

 • Mat Vairo portait

  Mat Vairo

  Jeremy

 • Ryan Martin Dwyer portrait

  Ryan Martin Dwyer

  Extra Licoreria

Trailers

10 Cloverfield Lane

Benieuwd naar 10 Cloverfield Lane? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 10 Cloverfield Lane kunt bekijken.

10 Cloverfield Lane streamen

Wil je 10 Cloverfield Lane streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 10 Cloverfield Lane gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

10 Cloverfield Lane downloaden

movies als 10 Cloverfield Lane kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 10 Cloverfield Lane. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 10 Cloverfield Lane. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

10 Cloverfield Lane torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 10 Cloverfield Lane te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

10 Cloverfield Lane trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 10 Cloverfield Lane je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!