120 BPM
%
78

120 BPM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 120 BPM

Moeite met waar je nou 120 BPM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 120 BPM

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Terwijl aids al 10 jaar slachtoffers maakte, werden in navolging van New York ook in Europa afdelingen van ACT UP (Aids Coalition to Unleash Power) opgericht om aandacht voor medicijnen en voorlichting af te dwingen. In 120 PBM sluit Nathan zich aan bij de activisten van ACT UP Parijs, waar hij Sean leert kennen. Samen voeren ze actie tegen de maatschappelijke en politieke onverschilligheid rond aids. De sterke en levendige persoonlijkheid van Sean laat Nathan niet onberoerd, maar al snel wordt hun liefde overschaduwd door de acties en de ziekte.

Regisseur en acteurs

 • Robin Campillo portrait

  Robin Campillo

  Director

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Sean

 • Arnaud Valois portrait

  Arnaud Valois

  Nathan

 • Adèle Haenel portait

  Adèle Haenel

  Sophie

 • Antoine Reinartz portrait

  Antoine Reinartz

  Thibault

 • Pascal Tantot portrait

  Pascal Tantot

  Actor

Trailers

120 BPM

Benieuwd naar 120 BPM? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 120 BPM kunt bekijken.

120 BPM streamen

Wil je 120 BPM streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 120 BPM gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

120 BPM downloaden

movies als 120 BPM kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 120 BPM. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 120 BPM. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

120 BPM torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 120 BPM te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

120 BPM trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 120 BPM je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!