120 BPM
%
78

120 BPM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 120 BPM

Moeite met waar je nou 120 BPM moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 120 BPM

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Terwijl aids al 10 jaar slachtoffers maakte, werden in navolging van New York ook in Europa afdelingen van ACT UP (Aids Coalition to Unleash Power) opgericht om aandacht voor medicijnen en voorlichting af te dwingen. In 120 PBM sluit Nathan zich aan bij de activisten van ACT UP Parijs, waar hij Sean leert kennen. Samen voeren ze actie tegen de maatschappelijke en politieke onverschilligheid rond aids. De sterke en levendige persoonlijkheid van Sean laat Nathan niet onberoerd, maar al snel wordt hun liefde overschaduwd door de acties en de ziekte.

Regisseur en acteurs

 • Robin Campillo portrait

  Robin Campillo

  Director

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Sean

 • Arnaud Valois portrait

  Arnaud Valois

  Nathan

 • Adèle Haenel portait

  Adèle Haenel

  Sophie

 • Antoine Reinartz portrait

  Antoine Reinartz

  Thibault

 • Pascal Tantot portrait

  Pascal Tantot

  Actor

Trailers

120 BPM

Wil je 120 BPM kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

120 BPM streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je 120 BPM niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je 120 BPM zelfs gratis bekijken.

120 BPM downloaden

Wil je 120 BPM ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je 120 BPM overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

120 BPM torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van 120 BPM is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

120 BPM trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of 120 BPM de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.