170 Hz
%
62

170 Hz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 170 Hz

Moeite met waar je nou 170 Hz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 170 Hz

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De onvoorwaardelijke liefde tussen twee dove tieners, de 19-jarige Nick en de 16-jarige Evy, gaat gepaard met stilte. Wanneer de ouders van Evy hun relatie afkeuren, besluiten ze te vluchten en zich schuil te houden in het wrak van een onderzeeër. Daar wordt echter de invloed van Nick’s verleden duidelijk. Evy begint zich langzaam te realiseren dat haar vrijheid een illusie is.

Regisseur en acteurs

 • Joost van Ginkel portrait

  Joost van Ginkel

  Director

 • Gaite Jansen portait

  Gaite Jansen

  Evy

 • Michael Muller portrait

  Michael Muller

  Nick

 • Eva van Heijningen portrait

  Eva van Heijningen

  Mother Evy

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Mother Nick

 • Porgy Franssen portait

  Porgy Franssen

  Father Nick

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Sijp

 • Hugo Haenen portait

  Hugo Haenen

  Father Evy

 • Baue van Leyden portrait

  Baue van Leyden

  Friend Sijp

 • Valerie Pos portrait

  Valerie Pos

  Caro

Trailers

170 Hz

Zin om 170 Hz lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om 170 Hz te bekijken voor je op een rijtje.

170 Hz downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je 170 Hz downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 170 Hz. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet 170 Hz er ook in SD heel goed uit.

170 Hz streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je 170 Hz net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je 170 Hz hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je 170 Hz helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

170 Hz torrent

Denk je dat je om 170 Hz te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

170 Hz trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of 170 Hz de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.