170 Hz
%
62

170 Hz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 170 Hz

Moeite met waar je nou 170 Hz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 170 Hz

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De onvoorwaardelijke liefde tussen twee dove tieners, de 19-jarige Nick en de 16-jarige Evy, gaat gepaard met stilte. Wanneer de ouders van Evy hun relatie afkeuren, besluiten ze te vluchten en zich schuil te houden in het wrak van een onderzeeër. Daar wordt echter de invloed van Nick’s verleden duidelijk. Evy begint zich langzaam te realiseren dat haar vrijheid een illusie is.

Regisseur en acteurs

 • Joost van Ginkel portrait

  Joost van Ginkel

  Director

 • Gaite Jansen portait

  Gaite Jansen

  Evy

 • Michael Muller portrait

  Michael Muller

  Nick

 • Eva van Heijningen portrait

  Eva van Heijningen

  Mother Evy

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Mother Nick

 • Porgy Franssen portait

  Porgy Franssen

  Father Nick

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Sijp

 • Hugo Haenen portait

  Hugo Haenen

  Father Evy

 • Baue van Leyden portrait

  Baue van Leyden

  Friend Sijp

 • Valerie Pos portrait

  Valerie Pos

  Caro

Trailers

170 Hz

Veel gehoord over 170 Hz en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt 170 Hz heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

170 Hz streamen

Wil je 170 Hz, de movie met Gaite Jansen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je 170 Hz zelfs gratis kijken.

170 Hz downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je 170 Hz ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet 170 Hz er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

170 Hz torrent

Op zoek naar een torrent van 170 Hz? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van 170 Hz te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

170 Hz trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van 170 Hz. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.