170 Hz
%
62

170 Hz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 170 Hz

Moeite met waar je nou 170 Hz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 170 Hz

Samenvatting

De onvoorwaardelijke liefde tussen twee dove tieners, de 19-jarige Nick en de 16-jarige Evy, gaat gepaard met stilte. Wanneer de ouders van Evy hun relatie afkeuren, besluiten ze te vluchten en zich schuil te houden in het wrak van een onderzeeër. Daar wordt echter de invloed van Nick’s verleden duidelijk. Evy begint zich langzaam te realiseren dat haar vrijheid een illusie is.

Regisseur en acteurs

 • Joost van Ginkel portrait

  Joost van Ginkel

  Director

 • Gaite Jansen portait

  Gaite Jansen

  Evy

 • Michael Muller portrait

  Michael Muller

  Nick

 • Eva van Heijningen portrait

  Eva van Heijningen

  Mother Evy

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Mother Nick

 • Porgy Franssen portait

  Porgy Franssen

  Father Nick

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Sijp

 • Hugo Haenen portait

  Hugo Haenen

  Father Evy

 • Baue van Leyden portrait

  Baue van Leyden

  Friend Sijp

 • Valerie Pos portrait

  Valerie Pos

  Caro

Trailers

170 Hz

Op zoek naar 170 Hz? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

170 Hz streamen

Het streamen van movies als 170 Hz heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als 170 Hz waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je 170 Hz dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

170 Hz downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als 170 Hz te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

170 Hz torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

170 Hz trailer

Weet je nog niet zeker of 170 Hz jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.