170 Hz
%
62

170 Hz

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 170 Hz

Moeite met waar je nou 170 Hz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 170 Hz

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De onvoorwaardelijke liefde tussen twee dove tieners, de 19-jarige Nick en de 16-jarige Evy, gaat gepaard met stilte. Wanneer de ouders van Evy hun relatie afkeuren, besluiten ze te vluchten en zich schuil te houden in het wrak van een onderzeeër. Daar wordt echter de invloed van Nick’s verleden duidelijk. Evy begint zich langzaam te realiseren dat haar vrijheid een illusie is.

Regisseur en acteurs

 • Joost van Ginkel portrait

  Joost van Ginkel

  Director

 • Gaite Jansen portait

  Gaite Jansen

  Evy

 • Michael Muller portrait

  Michael Muller

  Nick

 • Eva van Heijningen portrait

  Eva van Heijningen

  Mother Evy

 • Ariane Schluter portait

  Ariane Schluter

  Mother Nick

 • Porgy Franssen portait

  Porgy Franssen

  Father Nick

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Sijp

 • Hugo Haenen portait

  Hugo Haenen

  Father Evy

 • Baue van Leyden portrait

  Baue van Leyden

  Friend Sijp

 • Valerie Pos portrait

  Valerie Pos

  Caro

Trailers

170 Hz

Benieuwd naar 170 Hz? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 170 Hz kunt bekijken.

170 Hz streamen

Wil je 170 Hz streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 170 Hz gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

170 Hz downloaden

movies als 170 Hz kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 170 Hz. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 170 Hz. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

170 Hz torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 170 Hz te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

170 Hz trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 170 Hz je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!