Homecoming (1945)

Homecoming (1945)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homecoming (1945)

Moeite met waar je nou Homecoming (1945) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homecoming (1945)

Samenvatting

Het is een bloedhete dag in augustus 1945. Terwijl de inwoners van een Hongaars provinciedorpje zich voorbereiden op een huwelijk, arriveren een orthodoxe joodse vader en zoon in het plaatselijke stationnetje. Ze huren een paardenkar waarin ze zwijgzaam twee houten kratten laten vervoeren. Er ontstaat onrust. Wat bevindt zich in de kisten en wat is hun doel? De dorpsbewoners gaan gebukt onder een collectief schuldbesef en door hun komst komen donkere geheimen en herinneringen bovendrijven. Is het familie van joodse dorpsgenoten die werden gedeporteerd en komen ze hun clandenstien verkregen eigendommen opeisen? Het dorp raakt in paniek en begint maatregelen te nemen..

Regisseur en acteurs

 • Ferenc Török portrait

  Ferenc Török

  Director

 • Péter Rudolf portait

  Péter Rudolf

  István Szentes

 • Bence Tasnádi portrait

  Bence Tasnádi

  Árpád Szentes

 • Tamás Szabó Kimmel portait

  Tamás Szabó Kimmel

  Jancsi

 • Dóra Sztarenki portrait

  Dóra Sztarenki

  Kisrózsi

 • Ági Szirtes portrait

  Ági Szirtes

  Mrs. Kustár

 • Szarvas József portait

  Szarvas József

  Mr. Kustár

 • Eszter Nagy-Kálózy portrait

  Eszter Nagy-Kálózy

  Anna Szentes

 • Iván Angelusz portrait

  Iván Angelusz

  Hermann Sámuel

 • Marcell Nagy portrait

  Marcell Nagy

  Son of Hermann Sámuel

 • István Znamenák portrait

  István Znamenák

  station master

Trailers

Homecoming (1945)

Op zoek naar Homecoming (1945)? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Homecoming (1945) streamen

Het streamen van movies als Homecoming (1945) heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Homecoming (1945) waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Homecoming (1945) dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Homecoming (1945) downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Homecoming (1945) te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Homecoming (1945) torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Homecoming (1945) trailer

Weet je nog niet zeker of Homecoming (1945) jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.