Homecoming (1945)

Homecoming (1945)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homecoming (1945)

Moeite met waar je nou Homecoming (1945) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homecoming (1945)

Samenvatting

Het is een bloedhete dag in augustus 1945. Terwijl de inwoners van een Hongaars provinciedorpje zich voorbereiden op een huwelijk, arriveren een orthodoxe joodse vader en zoon in het plaatselijke stationnetje. Ze huren een paardenkar waarin ze zwijgzaam twee houten kratten laten vervoeren. Er ontstaat onrust. Wat bevindt zich in de kisten en wat is hun doel? De dorpsbewoners gaan gebukt onder een collectief schuldbesef en door hun komst komen donkere geheimen en herinneringen bovendrijven. Is het familie van joodse dorpsgenoten die werden gedeporteerd en komen ze hun clandenstien verkregen eigendommen opeisen? Het dorp raakt in paniek en begint maatregelen te nemen..

Regisseur en acteurs

 • Ferenc Török portrait

  Ferenc Török

  Director

 • Péter Rudolf portait

  Péter Rudolf

  István Szentes

 • Bence Tasnádi portrait

  Bence Tasnádi

  Árpád Szentes

 • Tamás Szabó Kimmel portait

  Tamás Szabó Kimmel

  Jancsi

 • Dóra Sztarenki portrait

  Dóra Sztarenki

  Kisrózsi

 • Ági Szirtes portrait

  Ági Szirtes

  Mrs. Kustár

 • Szarvas József portait

  Szarvas József

  Mr. Kustár

 • Eszter Nagy-Kálózy portrait

  Eszter Nagy-Kálózy

  Anna Szentes

 • Iván Angelusz portrait

  Iván Angelusz

  Hermann Sámuel

 • Marcell Nagy portrait

  Marcell Nagy

  Son of Hermann Sámuel

 • István Znamenák portrait

  István Znamenák

  station master

Trailers

Homecoming (1945)

Benieuwd naar Homecoming (1945)? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Homecoming (1945) draait.

Homecoming (1945) in de bioscoop

Homecoming (1945) draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Homecoming (1945).

Homecoming (1945) streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Homecoming (1945) te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Homecoming (1945) een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Homecoming (1945) zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Homecoming (1945) torrent

Op zoek naar een torrent van Homecoming (1945)? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Homecoming (1945) zonder zorgen.

Homecoming (1945) downloaden

Als Homecoming (1945) binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Homecoming (1945) trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Homecoming (1945) de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.