A 2nd Chance
5.5

A 2nd Chance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A 2nd Chance

Moeite met waar je nou A 2nd Chance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A 2nd Chance

Samenvatting

Een turnster mist het zelfvertrouwen dat nodig is om de top te bereiken, maar met de hulp van haar nieuwe coach krijgt ze de kans op een plek in het nationale team.

Regisseur en acteurs

 • Clay Glen portrait

  Clay Glen

  director

 • Elysia Markou portrait

  Elysia Markou

  actor

 • Julie Kay Lumasag portrait

  Julie Kay Lumasag

  actor

 • Lilly Blacker portrait

  Lilly Blacker

  actor

 • Hapi Murphy portrait

  Hapi Murphy

  actor

 • Alanah Gilbert portrait

  Alanah Gilbert

  actor

 • Carmel Johnson portrait

  Carmel Johnson

  actor

 • Amy Handley portrait

  Amy Handley

  actor

 • Emily Morris portrait

  Emily Morris

  actor

 • Adam Tuominen portrait

  Adam Tuominen

  actor

 • Nina Pearce portrait

  Nina Pearce

  actor

Trailers

A 2nd Chance

Wil jij A 2nd Chance zien? Waarom zou je A 2nd Chance dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A 2nd Chance te kunnen zien.

A 2nd Chance torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A 2nd Chance! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A 2nd Chance mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A 2nd Chance streamen

Er is een kans dat A 2nd Chance momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A 2nd Chance met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A 2nd Chance gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A 2nd Chance in de bioscoop

Ook A 2nd Chance laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A 2nd Chance trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A 2nd Chance. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.