Bad Moms 2

Bad Moms 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Moms 2

Moeite met waar je nou Bad Moms 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Moms 2

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Regisseur en acteurs

 • Jon Lucas portrait

  Jon Lucas

  Director

 • Scott Moore portait

  Scott Moore

  Director

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Amy Mitchell

 • Kristen Bell portait

  Kristen Bell

  Kiki

 • Kathryn Hahn portait

  Kathryn Hahn

  Carla Dunkler

Trailers

Bad Moms 2

Wil je Bad Moms 2 kijken? De movie van Jon Lucas uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Moms 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Moms 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Moms 2 downloaden

Het downloaden van Bad Moms 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Moms 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Moms 2 streamen

Het streamen van Bad Moms 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Moms 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Moms 2 kijkt. Ideaal!

Bad Moms 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Moms 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Moms 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Moms 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.