A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood

Kijk A Beautiful Day in the Neighborhood

Moeite met waar je nou A Beautiful Day in the Neighborhood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 13-02-2020 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

The story of Fred Rogers, the honored host and creator of the popular children's television program, Mister Rogers' Neighborhood (1968).

Regisseur en acteurs

 • Marielle Heller portait

  Marielle Heller

  Director

 • Tom Hanks portait

  Tom Hanks

  Fred Rogers

 • Matthew Rhys portait

  Matthew Rhys

  Lloyd Vogel

 • Chris Cooper portait

  Chris Cooper

  Jerry Vogel

 • Susan Kelechi Watson portait

  Susan Kelechi Watson

  Andrea Vogel

 • Enrico Colantoni portait

  Enrico Colantoni

  Bill Isler

 • Maryann Plunkett portait

  Maryann Plunkett

  Joanne Rogers

 • Tammy Blanchard portait

  Tammy Blanchard

  Lorraine

 • Wendy Makkena portait

  Wendy Makkena

  Dorothy

 • Sakina Jaffrey portait

  Sakina Jaffrey

  Ellen

 • Carmen Cusack portrait

  Carmen Cusack

  Margy

 • Noah Harpster portrait

  Noah Harpster

  Todd

 • Maddie Corman portait

  Maddie Corman

  Betty Aberlin

A Beautiful Day in the Neighborhood

Op zoek naar A Beautiful Day in the Neighborhood? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

A Beautiful Day in the Neighborhood streamen

Het streamen van movies als A Beautiful Day in the Neighborhood heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als A Beautiful Day in the Neighborhood waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je A Beautiful Day in the Neighborhood dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

A Beautiful Day in the Neighborhood downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als A Beautiful Day in the Neighborhood te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

A Beautiful Day in the Neighborhood torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

A Beautiful Day in the Neighborhood trailer

Weet je nog niet zeker of A Beautiful Day in the Neighborhood jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.