A Beautiful Mind
%
82

A Beautiful Mind

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Beautiful Mind

Moeite met waar je nou A Beautiful Mind moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Beautiful Mind

Samenvatting

Drama gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van de beroemde wiskundige John Forbes Nash Jr, die verzekerd leek van een veelbelovende toekomst toen hij internationale erkenning verwierf voor zijn pionierswerk. Nadat hij is aangenomen bij een militair team van codekrakers, begint zijn werk zijn tol te eisen en raakt hij psychisch van slag.

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  director

 • Vivien Cardone portrait

  Vivien Cardone

  actor

 • Austin Pendleton portrait

  Austin Pendleton

  actor

 • Christopher Plummer portrait

  Christopher Plummer

  actor

 • Anthony Rapp portrait

  Anthony Rapp

  actor

 • Josh Lucas portrait

  Josh Lucas

  actor

 • Judd Hirsch portrait

  Judd Hirsch

  actor

 • Adam Goldberg portrait

  Adam Goldberg

  actor

 • Paul Bettany portrait

  Paul Bettany

  actor

 • Jennifer Connelly portrait

  Jennifer Connelly

  actor

 • Ed Harris portrait

  Ed Harris

  actor

 • Russell Crowe portrait

  Russell Crowe

  actor

Trailers

A Beautiful Mind

Benieuwd naar A Beautiful Mind? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Beautiful Mind kunt bekijken.

A Beautiful Mind streamen

Wil je A Beautiful Mind streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Beautiful Mind gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Beautiful Mind downloaden

movies als A Beautiful Mind kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Beautiful Mind. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Beautiful Mind. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Beautiful Mind torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Beautiful Mind te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Beautiful Mind trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Beautiful Mind je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!