A Beginner's Guide to Endings
%
64

A Beginner's Guide to Endings

Kijk A Beginner's Guide to Endings

Moeite met waar je nou A Beginner's Guide to Endings moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Duke White, een verstokte gokker, is niet bepaald een goede vader geweest voor zijn vijf zoons. Aan het eind van zijn Latijn, pleegt hij zelfmoord in de Niagara watervallen. Jaren geleden heeft hij zijn drie oudste zoons echter opgegeven voor tests met medicijnen, met ernstige gevolgen: hun levensverwachting is substantieel verkort. Nu ze het slechte nieuws te horen hebben gekregen, gaan ze elk op hun eigen manier om met de naderende dood. Rokkenjager Cal heeft zijn zinnen gezet op Miranda, het enige meisje dat hij ooit liet zitten. De voorzichtige Jacob, met zijn jongere broer Todd aan zijn zijde, is vastberaden om de risico's te nemen die hij vroeger niet aandurfde. En als laatste is er Nuts, een bokser die promotor is geworden, maar nu een laatste keer de ring wil betreden.

A Beginner's Guide to Endings

Wil je A Beginner's Guide to Endings kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

A Beginner's Guide to Endings streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je A Beginner's Guide to Endings niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je A Beginner's Guide to Endings zelfs gratis bekijken.

A Beginner's Guide to Endings downloaden

Wil je A Beginner's Guide to Endings ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je A Beginner's Guide to Endings overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

A Beginner's Guide to Endings torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van A Beginner's Guide to Endings is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

A Beginner's Guide to Endings trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of A Beginner's Guide to Endings de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.