Une vie meilleure
%
66

Une vie meilleure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une vie meilleure

Moeite met waar je nou Une vie meilleure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une vie meilleure

Samenvatting

Dertiger Yann is opgeleid als kok maar vanwege zijn gebrek aan ervaring lukt het hem niet een baan te vinden. De toekomst begint er rooskleuriger uit te zien als hij de Frans-Libanese Nadia ontmoet. Samen met Nadia's zoontje Slimane vormen ze al gauw een echt gezin. Overmoedig door hun prille liefde besluiten ze om een restaurant te beginnen in een pand net buiten Parijs. Ze sluiten een lening af bij de bank en daar bovenop sluiten ze weer andere leningen af. Als blijkt dat ze de opening van het restaurant moeten uitstellen, wordt het echter steeds moeilijker om al hun schulden af te betalen. Wat begon als een droom verandert in een nachtmerrie.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Yann

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Nadia

 • Slimane Khettabi portait

  Slimane Khettabi

  Slimane

 • Abraham Belaga portait

  Abraham Belaga

  Le marchand de sommeil

 • Nicolas Abraham portait

  Nicolas Abraham

  L'entrepreneur

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Le banquier

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  La femme bénévole surendettement

Trailers

Une vie meilleure

Wil je Une vie meilleure kijken? De movie van Cédric Kahn uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Une vie meilleure op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Une vie meilleure met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Une vie meilleure downloaden

Het downloaden van Une vie meilleure is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Une vie meilleure ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Une vie meilleure streamen

Het streamen van Une vie meilleure heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Une vie meilleure online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Une vie meilleure kijkt. Ideaal!

Une vie meilleure torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Une vie meilleure. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Une vie meilleure trailer

Bekijk eerst even de trailer van Une vie meilleure voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.