Une vie meilleure
%
66

Une vie meilleure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une vie meilleure

Moeite met waar je nou Une vie meilleure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une vie meilleure

Samenvatting

Dertiger Yann is opgeleid als kok maar vanwege zijn gebrek aan ervaring lukt het hem niet een baan te vinden. De toekomst begint er rooskleuriger uit te zien als hij de Frans-Libanese Nadia ontmoet. Samen met Nadia's zoontje Slimane vormen ze al gauw een echt gezin. Overmoedig door hun prille liefde besluiten ze om een restaurant te beginnen in een pand net buiten Parijs. Ze sluiten een lening af bij de bank en daar bovenop sluiten ze weer andere leningen af. Als blijkt dat ze de opening van het restaurant moeten uitstellen, wordt het echter steeds moeilijker om al hun schulden af te betalen. Wat begon als een droom verandert in een nachtmerrie.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Yann

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Nadia

 • Slimane Khettabi portait

  Slimane Khettabi

  Slimane

 • Abraham Belaga portait

  Abraham Belaga

  Le marchand de sommeil

 • Nicolas Abraham portait

  Nicolas Abraham

  L'entrepreneur

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Le banquier

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  La femme bénévole surendettement

Trailers

Une vie meilleure

Veel gehoord over Une vie meilleure en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Une vie meilleure heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Une vie meilleure streamen

Wil je Une vie meilleure, de movie met Guillaume Canet, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Une vie meilleure zelfs gratis kijken.

Une vie meilleure downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Une vie meilleure ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Une vie meilleure er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Une vie meilleure torrent

Op zoek naar een torrent van Une vie meilleure? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Une vie meilleure te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Une vie meilleure trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Une vie meilleure. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.