Une vie meilleure
%
66

Une vie meilleure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une vie meilleure

Moeite met waar je nou Une vie meilleure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une vie meilleure

Samenvatting

Dertiger Yann is opgeleid als kok maar vanwege zijn gebrek aan ervaring lukt het hem niet een baan te vinden. De toekomst begint er rooskleuriger uit te zien als hij de Frans-Libanese Nadia ontmoet. Samen met Nadia's zoontje Slimane vormen ze al gauw een echt gezin. Overmoedig door hun prille liefde besluiten ze om een restaurant te beginnen in een pand net buiten Parijs. Ze sluiten een lening af bij de bank en daar bovenop sluiten ze weer andere leningen af. Als blijkt dat ze de opening van het restaurant moeten uitstellen, wordt het echter steeds moeilijker om al hun schulden af te betalen. Wat begon als een droom verandert in een nachtmerrie.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Yann

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Nadia

 • Slimane Khettabi portait

  Slimane Khettabi

  Slimane

 • Abraham Belaga portait

  Abraham Belaga

  Le marchand de sommeil

 • Nicolas Abraham portait

  Nicolas Abraham

  L'entrepreneur

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Le banquier

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  La femme bénévole surendettement

Trailers

Une vie meilleure

Zin om Une vie meilleure lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Une vie meilleure te bekijken voor je op een rijtje.

Une vie meilleure downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Une vie meilleure downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Une vie meilleure. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Une vie meilleure er ook in SD heel goed uit.

Une vie meilleure streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Une vie meilleure net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Une vie meilleure hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Une vie meilleure helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Une vie meilleure torrent

Denk je dat je om Une vie meilleure te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Une vie meilleure trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Une vie meilleure de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.