Une vie meilleure
%
66

Une vie meilleure

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Une vie meilleure

Moeite met waar je nou Une vie meilleure moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Une vie meilleure

Samenvatting

De kok Yann en Nadia zijn samen erg gelukkig, en Yann blijkt een uitstekende stiefvader voor de negenjarige zoon van Nadia. Maar als zij een gezamelijk restaurant willen openen verandert hun ydille in een nachtmerrie. Om hen niet failliet te laten gaan vertrekt Nadia voor een baan naar Canada en laat haar zoon bij Yann achter.

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Yann

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Nadia

 • Slimane Khettabi portait

  Slimane Khettabi

  Slimane

 • Abraham Belaga portait

  Abraham Belaga

  Le marchand de sommeil

 • Nicolas Abraham portait

  Nicolas Abraham

  L'entrepreneur

 • François Favrat portait

  François Favrat

  Le banquier

 • Brigitte Sy portait

  Brigitte Sy

  La femme bénévole surendettement

Trailers

Une vie meilleure

Une vie meilleure streamen

Une vie meilleure streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Une vie meilleure downloaden

Zin om Une vie meilleure te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Une vie meilleure te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Une vie meilleure torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Une vie meilleure makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Une vie meilleure trailer

Wil je er zeker van zijn dat Une vie meilleure jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.