A Bigger Splash
5.7

A Bigger Splash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Bigger Splash

Moeite met waar je nou A Bigger Splash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Bigger Splash

Samenvatting

De zorgeloze vakantie van celebrity-stel Paul en Marianne wordt opgeschud door onverwachts bezoek van Mariannes ex en diens dochter waardoor een broeierige wervelwind van jaloezie en passie ontstaat.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Tilda Swinton portait

  Tilda Swinton

  Marianne Lane

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Paul De Smedt

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Harry Hawkes

 • Dakota Johnson portait

  Dakota Johnson

  Penelope Lanier

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  Mireille

 • Corrado Guzzanti portait

  Corrado Guzzanti

  Maresciallo Carabinieri

 • Lily McMenamy portait

  Lily McMenamy

  Sylvie

 • Elena Bucci portait

  Elena Bucci

  Clara

Trailers

A Bigger Splash

Zin om naar A Bigger Splash te kijken? Ga A Bigger Splash dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Bigger Splash te kunnen zien.

A Bigger Splash torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Bigger Splash toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Bigger Splash. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Bigger Splash streamen

A Bigger Splash is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Bigger Splash lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Bigger Splash kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Bigger Splash in de bioscoop

Ook A Bigger Splash laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Bigger Splash trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Bigger Splash.