A Bigger Splash
%
64

A Bigger Splash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Bigger Splash

Moeite met waar je nou A Bigger Splash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Bigger Splash

Samenvatting

Marianne, een bekende rockster, en Paul, een filmmaker, brengen hun vakantie door op het idyllische Italiaanse eiland Pantelleria. Een onverwachts bezoek van Marianne's ex-geliefde Harry en diens dochter Penelope verandert de situatie. Marianne en Harry voelen zich nog steeds tot elkaar aangetrokken, terwijl Paul avances maakt bij Penelope. Dit leidt tot jaloezie en wordt uiteindelijk gevaarlijk voor alle betrokkenen.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Tilda Swinton portait

  Tilda Swinton

  Marianne Lane

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Paul De Smedt

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Harry Hawkes

 • Dakota Johnson portait

  Dakota Johnson

  Penelope Lanier

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  Mireille

 • Corrado Guzzanti portait

  Corrado Guzzanti

  Maresciallo Carabinieri

 • Lily McMenamy portrait

  Lily McMenamy

  Sylvie

 • Elena Bucci portrait

  Elena Bucci

  Clara

Trailers

A Bigger Splash

Zin om A Bigger Splash lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Bigger Splash te bekijken voor je op een rijtje.

A Bigger Splash downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Bigger Splash downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Bigger Splash. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Bigger Splash er ook in SD heel goed uit.

A Bigger Splash streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Bigger Splash net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Bigger Splash hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Bigger Splash helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Bigger Splash torrent

Denk je dat je om A Bigger Splash te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Bigger Splash trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Bigger Splash de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.