A Bigger Splash
5.7

A Bigger Splash

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Bigger Splash

Moeite met waar je nou A Bigger Splash moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Bigger Splash

Samenvatting

De zorgeloze vakantie van celebrity-stel Paul en Marianne wordt opgeschud door onverwachts bezoek van Mariannes ex en diens dochter waardoor een broeierige wervelwind van jaloezie en passie ontstaat.

Regisseur en acteurs

 • Luca Guadagnino portait

  Luca Guadagnino

  Director

 • Tilda Swinton portait

  Tilda Swinton

  Marianne Lane

 • Matthias Schoenaerts portait

  Matthias Schoenaerts

  Paul De Smedt

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Harry Hawkes

 • Dakota Johnson portait

  Dakota Johnson

  Penelope Lanier

 • Aurore Clément portait

  Aurore Clément

  Mireille

 • Corrado Guzzanti portait

  Corrado Guzzanti

  Maresciallo Carabinieri

 • Lily McMenamy portait

  Lily McMenamy

  Sylvie

 • Elena Bucci portait

  Elena Bucci

  Clara

Trailers

A Bigger Splash

Wil jij A Bigger Splash zien? Waarom zou je A Bigger Splash dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Bigger Splash te kunnen zien.

A Bigger Splash torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Bigger Splash! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Bigger Splash mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Bigger Splash streamen

Er is een kans dat A Bigger Splash momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Bigger Splash met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Bigger Splash gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Bigger Splash in de bioscoop

Ook A Bigger Splash laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Bigger Splash trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Bigger Splash. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.