A Billion Lives
%
92

A Billion Lives

Kijk A Billion Lives

Moeite met waar je nou A Billion Lives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 20 years’ time, there will be nearly 1.6 billion smoker around the world. Approximately 70% of smokers want to quit. The United Nations’ World Health Organisation expects a billion people will die prematurely from smoking this century. The products their doctors recommend are rarely effective and many are trapped. A new vapour technology was invented to give smokers a successful way to quit. But it was quickly demonised, and even banned in many countries. A perfect storm is brewing between smokers trying to quit, government regulators, and health charities funded by the powerful pharmaceutical industry. Director Aaron Biebert travelled across four continents interviewing doctors, scientists, and others working to save a billion lives. What he found was profound government failure, widespread corruption in the public health community and powerful subversion by big business.

A Billion Lives

Zin om A Billion Lives lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Billion Lives te bekijken voor je op een rijtje.

A Billion Lives downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Billion Lives downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Billion Lives. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Billion Lives er ook in SD heel goed uit.

A Billion Lives streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Billion Lives net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Billion Lives hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Billion Lives helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Billion Lives torrent

Denk je dat je om A Billion Lives te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Billion Lives trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Billion Lives de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.