A Billion Lives

A Billion Lives

Kijk A Billion Lives

Moeite met waar je nou A Billion Lives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 20 years’ time, there will be nearly 1.6 billion smoker around the world. Approximately 70% of smokers want to quit. The United Nations’ World Health Organisation expects a billion people will die prematurely from smoking this century. The products their doctors recommend are rarely effective and many are trapped. A new vapour technology was invented to give smokers a successful way to quit. But it was quickly demonised, and even banned in many countries. A perfect storm is brewing between smokers trying to quit, government regulators, and health charities funded by the powerful pharmaceutical industry. Director Aaron Biebert travelled across four continents interviewing doctors, scientists, and others working to save a billion lives. What he found was profound government failure, widespread corruption in the public health community and powerful subversion by big business.

A Billion Lives

Wil je A Billion Lives kijken? De movie vanuit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Billion Lives op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Billion Lives met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Billion Lives downloaden

Het downloaden van A Billion Lives is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Billion Lives ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Billion Lives streamen

Het streamen van A Billion Lives heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Billion Lives online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Billion Lives kijkt. Ideaal!

A Billion Lives torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Billion Lives. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Billion Lives trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Billion Lives voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.