A Birder's Guide To Everything
6.6

A Birder's Guide To Everything

Nu kijken

Kijk A Birder's Guide To Everything

Moeite met waar je nou A Birder's Guide To Everything moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Birder's Guide To Everything

Samenvatting

David Portnoy, een fanatieke 15-jarige vogelspotter, denkt dat hij de ontdekking van zijn leven heeft gedaan. Op de vooravond van het tweede huwelijk van zijn vader knijpt hij er samen met zijn beste vogelaarvrienden tussenuit voor een epische autorit.

Regisseur en acteurs

 • Rob Meyer portait

  Rob Meyer

  Director

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  David Portnoy

 • James Le Gros portait

  James Le Gros

  Donald Portnoy

 • Ben Kingsley portait

  Ben Kingsley

  Lawrence Konrad

 • Alex Wolff portait

  Alex Wolff

  Timmy Barsky

 • Katie Chang portait

  Katie Chang

  Ellen Reeves

 • Briana Marin portait

  Briana Marin

  Mara

 • Daniela Lavender portait

  Daniela Lavender

  Juliana Santos

 • Ethan Cohn portait

  Ethan Cohn

  Jeff

 • Andy Prosky portait

  Andy Prosky

  Carl Senior

 • Adam Barrie portait

  Adam Barrie

  Eric

 • Stephen Kunken portait

  Stephen Kunken

  Ted Portnoy

A Birder's Guide To Everything

Zin om naar A Birder's Guide To Everything te kijken? Ga A Birder's Guide To Everything dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Birder's Guide To Everything te kunnen zien.

A Birder's Guide To Everything torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Birder's Guide To Everything toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Birder's Guide To Everything. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Birder's Guide To Everything streamen

A Birder's Guide To Everything is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Birder's Guide To Everything lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Birder's Guide To Everything kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Birder's Guide To Everything in de bioscoop

Ook A Birder's Guide To Everything laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Birder's Guide To Everything trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Birder's Guide To Everything.