A Birder's Guide To Everything

A Birder's Guide To Everything

Kijk A Birder's Guide To Everything

Moeite met waar je nou A Birder's Guide To Everything moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

David Portnoy, een fanatieke 15-jarige vogelspotter, denkt dat hij de ontdekking van zijn leven heeft gedaan. Op de vooravond van het tweede huwelijk van zijn vader knijpt hij er samen met zijn beste vogelaarvrienden tussenuit voor een epische autorit.

Regisseur en acteurs

 • Rob Meyer portrait

  Rob Meyer

  Director

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  David Portnoy

 • James Le Gros portait

  James Le Gros

  Donald Portnoy

 • Ben Kingsley portait

  Ben Kingsley

  Lawrence Konrad

 • Alex Wolff portait

  Alex Wolff

  Timmy Barsky

 • Katie Chang portait

  Katie Chang

  Ellen Reeves

 • Briana Marin portait

  Briana Marin

  Mara

 • Daniela Lavender portrait

  Daniela Lavender

  Juliana Santos

 • Ethan Cohn portait

  Ethan Cohn

  Jeff

 • Andy Prosky portrait

  Andy Prosky

  Carl Senior

 • Adam Barrie portrait

  Adam Barrie

  Eric

 • Stephen Kunken portait

  Stephen Kunken

  Ted Portnoy

A Birder's Guide To Everything

Zin om A Birder's Guide To Everything lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Birder's Guide To Everything te bekijken voor je op een rijtje.

A Birder's Guide To Everything downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Birder's Guide To Everything downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Birder's Guide To Everything. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Birder's Guide To Everything er ook in SD heel goed uit.

A Birder's Guide To Everything streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Birder's Guide To Everything net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Birder's Guide To Everything hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Birder's Guide To Everything helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Birder's Guide To Everything torrent

Denk je dat je om A Birder's Guide To Everything te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Birder's Guide To Everything trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Birder's Guide To Everything de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.