A Birder's Guide To Everything
6.6

A Birder's Guide To Everything

Nu kijken

Kijk A Birder's Guide To Everything

Moeite met waar je nou A Birder's Guide To Everything moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Birder's Guide To Everything

 • AMC
  morgen om 18:45

Samenvatting

David Portnoy, een fanatieke 15-jarige vogelspotter, denkt dat hij de ontdekking van zijn leven heeft gedaan. Op de vooravond van het tweede huwelijk van zijn vader knijpt hij er samen met zijn beste vogelaarvrienden tussenuit voor een epische autorit.

Regisseur en acteurs

 • Rob Meyer portait

  Rob Meyer

  Director

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  David Portnoy

 • James Le Gros portait

  James Le Gros

  Donald Portnoy

 • Ben Kingsley portait

  Ben Kingsley

  Lawrence Konrad

 • Alex Wolff portait

  Alex Wolff

  Timmy Barsky

 • Katie Chang portait

  Katie Chang

  Ellen Reeves

 • Briana Marin portait

  Briana Marin

  Mara

 • Daniela Lavender portait

  Daniela Lavender

  Juliana Santos

 • Ethan Cohn portait

  Ethan Cohn

  Jeff

 • Andy Prosky portait

  Andy Prosky

  Carl Senior

 • Adam Barrie portait

  Adam Barrie

  Eric

 • Stephen Kunken portait

  Stephen Kunken

  Ted Portnoy

A Birder's Guide To Everything

Wil jij A Birder's Guide To Everything zien? Waarom zou je A Birder's Guide To Everything dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Birder's Guide To Everything te kunnen zien.

A Birder's Guide To Everything torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Birder's Guide To Everything! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Birder's Guide To Everything mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Birder's Guide To Everything streamen

Er is een kans dat A Birder's Guide To Everything momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Birder's Guide To Everything met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Birder's Guide To Everything gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Birder's Guide To Everything in de bioscoop

Ook A Birder's Guide To Everything laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Birder's Guide To Everything trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Birder's Guide To Everything. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.