A Birder's Guide To Everything
%
63

A Birder's Guide To Everything

Kijk A Birder's Guide To Everything

Moeite met waar je nou A Birder's Guide To Everything moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

David Portnoy, een fanatieke 15-jarige vogelspotter, denkt dat hij de ontdekking van zijn leven heeft gedaan. Op de vooravond van het tweede huwelijk van zijn vader knijpt hij er samen met zijn beste vogelaarvrienden tussenuit voor een epische autorit.

Regisseur en acteurs

 • Rob Meyer portrait

  Rob Meyer

  Director

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  David Portnoy

 • James Le Gros portait

  James Le Gros

  Donald Portnoy

 • Ben Kingsley portait

  Ben Kingsley

  Lawrence Konrad

 • Alex Wolff portait

  Alex Wolff

  Timmy Barsky

 • Katie Chang portait

  Katie Chang

  Ellen Reeves

 • Briana Marin portait

  Briana Marin

  Mara

 • Daniela Lavender portrait

  Daniela Lavender

  Juliana Santos

 • Ethan Cohn portait

  Ethan Cohn

  Jeff

 • Andy Prosky portrait

  Andy Prosky

  Carl Senior

 • Adam Barrie portrait

  Adam Barrie

  Eric

 • Stephen Kunken portait

  Stephen Kunken

  Ted Portnoy

A Birder's Guide To Everything

Benieuwd naar A Birder's Guide To Everything? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als A Birder's Guide To Everything kunt bekijken.

A Birder's Guide To Everything streamen

Wil je A Birder's Guide To Everything streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je A Birder's Guide To Everything gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

A Birder's Guide To Everything downloaden

movies als A Birder's Guide To Everything kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar A Birder's Guide To Everything. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Birder's Guide To Everything. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

A Birder's Guide To Everything torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om A Birder's Guide To Everything te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

A Birder's Guide To Everything trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of A Birder's Guide To Everything je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!