The Bittersweet Life
%
77

The Bittersweet Life

Kijk The Bittersweet Life

Moeite met waar je nou The Bittersweet Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kim Sun-woo is an enforcer and manager for a hotel owned by a cold, calculative crime boss, Kang who assigns Sun-Woo to a simple errand while he is away on a business trip; to shadow his young mistress, Heesoo, for fear that she may be cheating on him with another, younger man, with the mandate that he must kill them both if he discovers their affair.

Regisseur en acteurs

 • Kim Jee-woon portait

  Kim Jee-woon

  Director

 • Lee Byung-hun portait

  Lee Byung-hun

  Sun-woo

 • Shin Min-A portait

  Shin Min-A

  Hee-soo

 • Kim Yeong-cheol portait

  Kim Yeong-cheol

  Mr. Kang

 • Hwang Jeong-min portait

  Hwang Jeong-min

  President Baek

 • Jin Goo portait

  Jin Goo

  Min-gi

 • Kim Roe-Ha portait

  Kim Roe-Ha

  Mun-suk

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Myung-gu

 • Lee Ki-young portait

  Lee Ki-young

  Mu-sung

 • Kim Hae-gon portait

  Kim Hae-gon

  Gun Dealer

 • Eric Mun portait

  Eric Mun

  Gun dealer's brother

The Bittersweet Life

Op zoek naar The Bittersweet Life? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Bittersweet Life streamen

Het streamen van movies als The Bittersweet Life heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Bittersweet Life waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Bittersweet Life dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Bittersweet Life downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Bittersweet Life te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Bittersweet Life torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Bittersweet Life trailer

Weet je nog niet zeker of The Bittersweet Life jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.