The Bittersweet Life
%
77

The Bittersweet Life

Kijk The Bittersweet Life

Moeite met waar je nou The Bittersweet Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kim Sun-woo is an enforcer and manager for a hotel owned by a cold, calculative crime boss, Kang who assigns Sun-Woo to a simple errand while he is away on a business trip; to shadow his young mistress, Heesoo, for fear that she may be cheating on him with another, younger man, with the mandate that he must kill them both if he discovers their affair.

Regisseur en acteurs

 • Kim Jee-woon portait

  Kim Jee-woon

  Director

 • Lee Byung-hun portait

  Lee Byung-hun

  Sun-woo

 • Shin Min-A portait

  Shin Min-A

  Hee-soo

 • Kim Yeong-cheol portait

  Kim Yeong-cheol

  Mr. Kang

 • Hwang Jeong-min portait

  Hwang Jeong-min

  President Baek

 • Jin Goo portait

  Jin Goo

  Min-gi

 • Kim Roe-Ha portait

  Kim Roe-Ha

  Mun-suk

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Myung-gu

 • Lee Ki-young portait

  Lee Ki-young

  Mu-sung

 • Kim Hae-gon portait

  Kim Hae-gon

  Gun Dealer

 • Eric Mun portait

  Eric Mun

  Gun dealer's brother

The Bittersweet Life

Wil je The Bittersweet Life kijken? De movie van Kim Jee-woon uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Bittersweet Life op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Bittersweet Life met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Bittersweet Life downloaden

Het downloaden van The Bittersweet Life is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Bittersweet Life ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Bittersweet Life streamen

Het streamen van The Bittersweet Life heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Bittersweet Life online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Bittersweet Life kijkt. Ideaal!

The Bittersweet Life torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Bittersweet Life. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Bittersweet Life trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Bittersweet Life voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.