The Bittersweet Life
7.2

The Bittersweet Life

Kijk The Bittersweet Life

Moeite met waar je nou The Bittersweet Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Kim Sun-woo is an enforcer and manager for a hotel owned by a cold, calculative crime boss, Kang who assigns Sun-Woo to a simple errand while he is away on a business trip; to shadow his young mistress, Heesoo, for fear that she may be cheating on him with another, younger man, with the mandate that he must kill them both if he discovers their affair.

  Regisseur en acteurs

  • Kim Jee-woon portait

   Kim Jee-woon

   Director

  • Lee Byung-hun portait

   Lee Byung-hun

   Sun-woo

  • Shin Min-A portait

   Shin Min-A

   Hee-soo

  • Kim Yeong-cheol portait

   Kim Yeong-cheol

   Mr. Kang

  • Hwang Jeong-min portait

   Hwang Jeong-min

   President Baek

  • Jin Goo portait

   Jin Goo

   Min-gi

  • Kim Roe-Ha portait

   Kim Roe-Ha

   Mun-suk

  • Oh Dal-su portait

   Oh Dal-su

   Myung-gu

  • Lee Ki-young portait

   Lee Ki-young

   Mu-sung

  • Kim Hae-gon portait

   Kim Hae-gon

   Gun Dealer

  • Eric Mun portait

   Eric Mun

   Gun dealer's brother

  The Bittersweet Life

  Wil jij The Bittersweet Life zien? Waarom zou je The Bittersweet Life dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om The Bittersweet Life te kunnen zien.

  The Bittersweet Life torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van The Bittersweet Life! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van The Bittersweet Life mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  The Bittersweet Life streamen

  Er is een kans dat The Bittersweet Life momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van The Bittersweet Life met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar The Bittersweet Life gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  The Bittersweet Life in de bioscoop

  Ook The Bittersweet Life laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  The Bittersweet Life trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van The Bittersweet Life. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.