A Brand New Life
7

A Brand New Life

Kijk A Brand New Life

Moeite met waar je nou A Brand New Life moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Young Jinhee is taken by her father to an orphanage near Seoul. He leaves her there never to return, and she struggles to come to grips with her fate. Jinhee desperately believes her father will come back for her and take her on a trip. The film is based on the experiences of the director, an ethnic Korean who was adopted by a French couple in the 1970s.

  Regisseur en acteurs

  • Ounie Lecomte portait

   Ounie Lecomte

   Director

  • Kim Sae-Ron portait

   Kim Sae-Ron

   Jinhee

  • Ko Ah-Sung portait

   Ko Ah-Sung

   Ye-shin

  • Park Myung-Shin portait

   Park Myung-Shin

   nanny

  • Sol Kyung-Gu portait

   Sol Kyung-Gu

   Jinhee's father

  A Brand New Life

  Wil jij A Brand New Life zien? Waarom zou je A Brand New Life dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Brand New Life te kunnen zien.

  A Brand New Life torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Brand New Life! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Brand New Life mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Brand New Life streamen

  Er is een kans dat A Brand New Life momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Brand New Life met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Brand New Life gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Brand New Life in de bioscoop

  Ook A Brand New Life laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Brand New Life trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Brand New Life. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.