À bras ouverts
%
51

À bras ouverts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À bras ouverts

Moeite met waar je nou À bras ouverts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À bras ouverts

Samenvatting

Jean-Etienne Fougerole is een Franse mediafiguur uit de literaire scène. Hij is getrouwd met een rijke erfgename, die alle voeling met de realiteit verloren heeft. Tijdens een televisiedebat promoot hij z'n nieuwe roman "A bras ouverts", waarin hij alle welgestelden oproept om armen op te vangen bij hun thuis'. Zijn tegenstander daagt hem uit om de daad bij het woord te voegen. De zwaar gepikeerde Fougerole voelt zich in het nauw gedreven en gaat in op diens uitdaging om geen gezichtsverlies te lijden. Diezelfde avond gaat de bel in zijn poepchique villa te Marnes-la-Coquette. De overtuigingen van Fougerole zullen zwaar op proef gesteld worden…

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Jean-Etienne Fougerole

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  Babik

 • Elsa Zylberstein portait

  Elsa Zylberstein

  Daphné Fougerole

 • Cyril Lecomte portait

  Cyril Lecomte

  Erwan Berruto

 • Nanou Garcia portait

  Nanou Garcia

  Isabelle Cheroy

 • Oscar Berthe portrait

  Oscar Berthe

  Lionel Fougerole

 • Mirela Nicolau portrait

  Mirela Nicolau

  Simza

 • Ioana Visalon portrait

  Ioana Visalon

  Somerta

Trailers

À bras ouverts

Zin om À bras ouverts lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om À bras ouverts te bekijken voor je op een rijtje.

À bras ouverts downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je À bras ouverts downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van À bras ouverts. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet À bras ouverts er ook in SD heel goed uit.

À bras ouverts streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je À bras ouverts net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je À bras ouverts hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je À bras ouverts helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

À bras ouverts torrent

Denk je dat je om À bras ouverts te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

À bras ouverts trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of À bras ouverts de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.