À bras ouverts

À bras ouverts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À bras ouverts

Moeite met waar je nou À bras ouverts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor À bras ouverts

Samenvatting

Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier) is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman ‘Met Open Armen’ rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Wanneer hij zijn boek promoot in een tv-debat daagt zijn tegenstander hem uit om zelf het goede voorbeeld te geven. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitzending gezien heeft zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik (Ary Abittan) en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld!

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Jean-Etienne Fougerole

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  Babik

 • Elsa Zylberstein portait

  Elsa Zylberstein

  Daphné Fougerole

 • Cyril Lecomte portait

  Cyril Lecomte

  Erwan Berruto

 • Nanou Garcia portait

  Nanou Garcia

  Isabelle Cheroy

 • Oscar Berthe portait

  Oscar Berthe

  Lionel Fougerole

 • Mirela Nicolau portait

  Mirela Nicolau

  Simza

 • Ioana Visalon portait

  Ioana Visalon

  Somerta

Trailers

À bras ouverts

Wil jij À bras ouverts zien? Waarom zou je À bras ouverts dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om À bras ouverts te kunnen zien.

À bras ouverts torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van À bras ouverts! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van À bras ouverts mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

À bras ouverts streamen

Er is een kans dat À bras ouverts momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van À bras ouverts met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar À bras ouverts gaat dus niet. Dat snap jij vast.

À bras ouverts in de bioscoop

Ook À bras ouverts laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

À bras ouverts trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van À bras ouverts. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.