À bras ouverts
%
51

À bras ouverts

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk À bras ouverts

Moeite met waar je nou À bras ouverts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor À bras ouverts

Samenvatting

Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier) is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman "Met Open Armen" rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Wanneer hij zijn boek promoot in een tv-debat daagt zijn tegenstander hem uit om zelf het goede voorbeeld te geven. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitzending gezien heeft zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik (Ary Abittan) en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld!

Regisseur en acteurs

 • Philippe de Chauveron portait

  Philippe de Chauveron

  Director

 • Christian Clavier portait

  Christian Clavier

  Jean-Etienne Fougerole

 • Ary Abittan portait

  Ary Abittan

  Babik

 • Elsa Zylberstein portait

  Elsa Zylberstein

  Daphné Fougerole

 • Cyril Lecomte portait

  Cyril Lecomte

  Erwan Berruto

 • Nanou Garcia portait

  Nanou Garcia

  Isabelle Cheroy

 • Oscar Berthe portrait

  Oscar Berthe

  Lionel Fougerole

 • Mirela Nicolau portrait

  Mirela Nicolau

  Simza

 • Ioana Visalon portrait

  Ioana Visalon

  Somerta

Trailers

À bras ouverts

Benieuwd naar À bras ouverts? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als À bras ouverts kunt bekijken.

À bras ouverts streamen

Wil je À bras ouverts streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je À bras ouverts gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

À bras ouverts downloaden

movies als À bras ouverts kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar À bras ouverts. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van À bras ouverts. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

À bras ouverts torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om À bras ouverts te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

À bras ouverts trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of À bras ouverts je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!