A Bullet for Quintana

A Bullet for Quintana

Kijk A Bullet for Quintana

Moeite met waar je nou A Bullet for Quintana moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  The gorgeous "Angel Eyes" Quintana (Gabriela Platas) returns to challenge the menacing mob queen known as Goddess (Makarenko Guerrero), who responds by offering $1 million to the first of five world-class hit men who can hunt down and kill Quintana. The battle is on for control of a crime empire in this sexy made-for-television thriller. Félix Lozano, Ivan Moncayo, Manuel Mutis, Alberto Palafox, Hamlet Ramírez and Homero Garza co-star.

  A Bullet for Quintana

  Wil jij A Bullet for Quintana zien? Waarom zou je A Bullet for Quintana dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Bullet for Quintana te kunnen zien.

  A Bullet for Quintana torrent

  Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Bullet for Quintana! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Bullet for Quintana mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

  A Bullet for Quintana streamen

  Er is een kans dat A Bullet for Quintana momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Bullet for Quintana met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Bullet for Quintana gaat dus niet. Dat snap jij vast.

  A Bullet for Quintana in de bioscoop

  Ook A Bullet for Quintana laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

  A Bullet for Quintana trailer

  Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Bullet for Quintana. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.