A casa tutti bene
%
63

A casa tutti bene

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A casa tutti bene

Moeite met waar je nou A casa tutti bene moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A casa tutti bene

Bekijk nog 22 bronnen

Weten in welke bioscopen A casa tutti bene draait?

Samenvatting

Alba en Pietro vieren hun 50-jarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de talrijke familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd; kinderen, ex partners, neven, nichten, vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart. Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet uitgeprate ruzies, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven... A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Regisseur en acteurs

  • Gabriele Muccino portait

    Gabriele Muccino

    Director

  • Claudia Gerini portait

    Claudia Gerini

    Actor

  • Pierfrancesco Favino portait

    Pierfrancesco Favino

    Actor

  • Stefania Sandrelli portait

    Stefania Sandrelli

    Actor

  • Stefano Accorsi portait

    Stefano Accorsi

    Actor

  • Sandra Milo portait

    Sandra Milo

    Actor

  • Carolina Crescentini portait

    Carolina Crescentini

    Actor

  • Valeria Solarino portait

    Valeria Solarino

    Actor

  • Giulia Michelini portait

    Giulia Michelini

    Actor

  • Giampaolo Morelli portait

    Giampaolo Morelli

    Actor

  • Ivano Marescotti portait

    Ivano Marescotti

    Actor

  • Elena Cucci portait

    Elena Cucci

    Actor

  • Sabrina Impacciatore portait

    Sabrina Impacciatore

    Actor

  • Massimo Ghini portait

    Massimo Ghini

    Actor

  • Gianmarco Tognazzi portait

    Gianmarco Tognazzi

    Actor

  • Elisa Visari portrait

    Elisa Visari

    Actor

Trailers

A casa tutti bene

Benieuwd naar A casa tutti bene? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar A casa tutti bene draait.

A casa tutti bene in de bioscoop

A casa tutti bene draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor A casa tutti bene.

A casa tutti bene streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra A casa tutti bene te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat A casa tutti bene een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je A casa tutti bene zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

A casa tutti bene torrent

Op zoek naar een torrent van A casa tutti bene? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je A casa tutti bene zonder zorgen.

A casa tutti bene downloaden

Als A casa tutti bene binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

A casa tutti bene trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of A casa tutti bene de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.