A Case of You
%
56

A Case of You

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Case of You

Moeite met waar je nou A Case of You moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Case of You

Samenvatting

Het hilarische scenario van deze eigentijdse romantische komedie werd geschreven door hoofdrolspeler Justin Long. Andere rollen zijn voor Evan Rachel Wood, Vince Vaughn, Sienna Miller, Sam Rockwell, Brendan Fraser en Peter Dinklage, de regie is in handen van Kat Coiro. Een jonge schrijver (Justin Long) wordt verliefd op een serveerster. Via haar Facebook pagina komt hij erachter wat haar interesses houdt en besluit hij zich daarin te gaan verdiepen om zo haar droomman te worden. Het lijkt te werken, maar bezorgt hem ook veel kopzorgen.

Regisseur en acteurs

 • Kat Coiro portait

  Kat Coiro

  Director

 • Justin Long portait

  Justin Long

  Sam

 • Evan Rachel Wood portait

  Evan Rachel Wood

  Birdie

 • Peter Dinklage portait

  Peter Dinklage

  Scott

 • Sam Rockwell portait

  Sam Rockwell

  Gary

 • Brendan Fraser portait

  Brendan Fraser

  Tony

 • Sienna Miller portait

  Sienna Miller

  Sarah

 • Vince Vaughn portait

  Vince Vaughn

  Alan

 • Busy Philipps portait

  Busy Philipps

  Ashley

 • Adam Johnson portait

  Adam Johnson

  Adam

 • Keir O'Donnell portait

  Keir O'Donnell

  Eliot

 • Savannah Wise portait

  Savannah Wise

  Lilly

 • Mizuo Peck portait

  Mizuo Peck

  Jemily

Trailers

A Case of You

Zin om A Case of You lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Case of You te bekijken voor je op een rijtje.

A Case of You downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Case of You downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Case of You. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Case of You er ook in SD heel goed uit.

A Case of You streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Case of You net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Case of You hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Case of You helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Case of You torrent

Denk je dat je om A Case of You te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Case of You trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Case of You de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.