A Child Is Waiting
%
73

A Child Is Waiting

Nu kijken

Kijk A Child Is Waiting

Moeite met waar je nou A Child Is Waiting moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Child Is Waiting

Samenvatting

Smaakvol feelgooddrama met Burt Lancaster en Judy Garland die geestelijk gehandicapte kinderen een zo compleet mogelijk leven proberen te bieden.

Regisseur en acteurs

 • John Cassavetes portait

  John Cassavetes

  Director

 • Judy Garland portait

  Judy Garland

  Jean Hansen

 • Burt Lancaster portait

  Burt Lancaster

  Dr. Matthew Clark

 • Gena Rowlands portait

  Gena Rowlands

  Sophie Widdicombe Benham

 • Steven Hill portait

  Steven Hill

  Ted Widdicombe

 • Lawrence Tierney portait

  Lawrence Tierney

  Douglas Benham

 • Bruce Ritchey portrait

  Bruce Ritchey

  Reuben Widdicombe

 • John Marley portait

  John Marley

  Holland

 • Elizabeth Wilson portait

  Elizabeth Wilson

  Miss Fogarty

 • Barbara Pepper portait

  Barbara Pepper

  Miss Brown

 • Juanita Moore portait

  Juanita Moore

  Mrs. Phillips

 • Bill Mumy portait

  Bill Mumy

  Child

A Child Is Waiting

Zin om A Child Is Waiting lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Child Is Waiting te bekijken voor je op een rijtje.

A Child Is Waiting downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Child Is Waiting downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Child Is Waiting. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Child Is Waiting er ook in SD heel goed uit.

A Child Is Waiting streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Child Is Waiting net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Child Is Waiting hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Child Is Waiting helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Child Is Waiting torrent

Denk je dat je om A Child Is Waiting te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Child Is Waiting trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Child Is Waiting de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.