A Christmas Melody
4.9

A Christmas Melody

Nu kijken

Kijk A Christmas Melody

Moeite met waar je nou A Christmas Melody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Christmas Melody

Samenvatting

Een jong meisje wordt door een muziekdocent geholpen bij het schrijven van een lied. Het lied moet zij voor de plaatselijke kerstshow schrijven.

Regisseur en acteurs

 • Mariah Carey portait

  Mariah Carey

  Director

 • Lacey Chabert portait

  Lacey Chabert

  Kristin Frank

 • Mariah Carey portait

  Mariah Carey

  Melissa Atkinson

 • Brennan Elliott portait

  Brennan Elliott

  Danny Collier

 • Kathy Najimy portait

  Kathy Najimy

  Aunt Sarah

 • Kevin Chamberlin portait

  Kevin Chamberlin

  Thomas

 • Fina Strazza portait

  Fina Strazza

  Emily Frank

A Christmas Melody

Zin om naar A Christmas Melody te kijken? Ga A Christmas Melody dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Christmas Melody te kunnen zien.

A Christmas Melody torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Christmas Melody toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Christmas Melody. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Christmas Melody streamen

A Christmas Melody is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Christmas Melody lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Christmas Melody kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Christmas Melody in de bioscoop

Ook A Christmas Melody laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Christmas Melody trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Christmas Melody.