A Christmas Story 2
%
33

A Christmas Story 2

Nu kijken

Kijk A Christmas Story 2

Moeite met waar je nou A Christmas Story 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Christmas Story 2

Samenvatting

The original, traditional, one-hundred-percent, red-blooded, two-fisted, All-American Christmas continues five years later with Ralphie, Randy, mom and the Old Man. When 15 year-old Ralphie accidentally wrecks his dream car before even getting it off the lot, he and his friends Flick and Schwartz band together to raise the money to fix it by Christmas Eve -- before the car dealer tells the Old Man. They all get their (first!) jobs, but run into trouble at every turn. When things look most bleak, Ralphie finds the true meaning of Christmas with the help of his family and his friends. MPAA Rating: © 2012 Warner Bros Entertainment Inc.

Regisseur en acteurs

 • Brian Levant portait

  Brian Levant

  Director

 • Daniel Stern portait

  Daniel Stern

  The Old Man

 • Braeden Lemasters portait

  Braeden Lemasters

  Ralphie

 • Stacey Travis portait

  Stacey Travis

  Mother

 • Valin Shinyei portait

  Valin Shinyei

  Randy Parker

 • Gerard Plunkett portait

  Gerard Plunkett

  Hank Catenhauser

 • David Michael Paul portait

  David Michael Paul

  Schwartz

A Christmas Story 2

Zin om A Christmas Story 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Christmas Story 2 te bekijken voor je op een rijtje.

A Christmas Story 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Christmas Story 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Christmas Story 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Christmas Story 2 er ook in SD heel goed uit.

A Christmas Story 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Christmas Story 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Christmas Story 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Christmas Story 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Christmas Story 2 torrent

Denk je dat je om A Christmas Story 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Christmas Story 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Christmas Story 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.