A Christmas Story 2
4.1

A Christmas Story 2

Nu kijken

Kijk A Christmas Story 2

Moeite met waar je nou A Christmas Story 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Christmas Story 2

Samenvatting

Het vervolg op de kerstklassieker 'A Christmas Story' uit 1983. Ralphie is terug, met deze keer een nog grotere kerstwens dan zijn Red Ryder-pistool betrof. Maar hij is niet de enige die opnieuw ten tonele verschijnt. Ook Randy, Flick, Schwartz, Mama en 'The Old Man' keren terug. De inmiddels zestienjarige Ralphie heeft ditmaal zijn zinnen gezet op een Hupmobile Skyline Convertible, maar of hij hij deze prachtauto ook werkelijk gaat bemachtigen is nog maar de vraag.

Regisseur en acteurs

 • Brian Levant portait

  Brian Levant

  Director

 • Daniel Stern portait

  Daniel Stern

  The Old Man

 • Braeden Lemasters portait

  Braeden Lemasters

  Ralphie

 • Stacey Travis portait

  Stacey Travis

  Mother

 • Valin Shinyei portait

  Valin Shinyei

  Randy Parker

 • Gerard Plunkett portait

  Gerard Plunkett

  Hank Catenhauser

 • David Michael Paul portait

  David Michael Paul

  Schwartz

A Christmas Story 2

Zin om naar A Christmas Story 2 te kijken? Ga A Christmas Story 2 dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Christmas Story 2 te kunnen zien.

A Christmas Story 2 torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Christmas Story 2 toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Christmas Story 2. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Christmas Story 2 streamen

A Christmas Story 2 is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Christmas Story 2 lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Christmas Story 2 kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Christmas Story 2 in de bioscoop

Ook A Christmas Story 2 laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Christmas Story 2 trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Christmas Story 2.