A Chiambre
%
72

A Chiambre

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Chiambre

Moeite met waar je nou A Chiambre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Chiambre

Samenvatting

A Ciambra speelt zich af in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië. Daar woont de familie Amato, vier generaties op elkaar gepakt in een gammel huis. Kleine criminaliteit zoals inbraken en autodiefstal zorgen voor brood op de plank. Daarbij is het voortdurend uitkijken de plaatselijke maffia niet voor de voeten te lopen. Als de vader en oudste zoon worden gearresteerd, voelt de 14-jarige Pio zich de man in huis. Hij wil graag tonen dat hij al voor vol kan worden aangezien en gaat op eigen houtje het dievenpad op. De enige bij wie hij terecht kan voor hulp is de sympathieke Ayiva en die voor Pio een soort tweede vader is geworden. Pio zal echter ondervinden dat een echte man worden ook inhoudt, dat hij keuzes moet maken en dat de familie daarbij het sterkste aan hem trekt.... "Prachtig gemaakt alsof je er zelf naast staat" ~ Martin Scorsese; "Een rauw en onderscheidend coming-of-age portret" ~ Hollywood Reporter; "Vol energie en overweldigend" ~ Le Monde.

Regisseur en acteurs

  • Jonas Carpignano portrait

    Jonas Carpignano

    Director

Trailers

A Chiambre

Veel gehoord over A Chiambre en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Chiambre heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Chiambre streamen

Wil je A Chiambre, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Chiambre zelfs gratis kijken.

A Chiambre downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Chiambre ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Chiambre er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Chiambre torrent

Op zoek naar een torrent van A Chiambre? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Chiambre te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Chiambre trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Chiambre. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.