A Chiambre
%
72

A Chiambre

Bekijk de trailer

Kijk A Chiambre

Moeite met waar je nou A Chiambre moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Ciambra speelt zich af in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië. Daar woont de familie Amato, vier generaties op elkaar gepakt in een gammel huis. Kleine criminaliteit zoals inbraken en autodiefstal zorgen voor brood op de plank. Daarbij is het voortdurend uitkijken de plaatselijke maffia niet voor de voeten te lopen. Als de vader en oudste zoon worden gearresteerd, voelt de 14-jarige Pio zich de man in huis. Hij wil graag tonen dat hij al voor vol kan worden aangezien en gaat op eigen houtje het dievenpad op. De enige bij wie hij terecht kan voor hulp is de sympathieke Ayiva en die voor Pio een soort tweede vader is geworden. Pio zal echter ondervinden dat een echte man worden ook inhoudt, dat hij keuzes moet maken en dat de familie daarbij het sterkste aan hem trekt.... "Prachtig gemaakt alsof je er zelf naast staat" ~ Martin Scorsese; "Een rauw en onderscheidend coming-of-age portret" ~ Hollywood Reporter; "Vol energie en overweldigend" ~ Le Monde.

Regisseur en acteurs

  • Jonas Carpignano portrait

    Jonas Carpignano

    Director

Trailers

A Chiambre

Wil je A Chiambre kijken? De movie van Jonas Carpignano uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om A Chiambre op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om A Chiambre met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

A Chiambre downloaden

Het downloaden van A Chiambre is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je A Chiambre ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

A Chiambre streamen

Het streamen van A Chiambre heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je A Chiambre online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar A Chiambre kijkt. Ideaal!

A Chiambre torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van A Chiambre. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

A Chiambre trailer

Bekijk eerst even de trailer van A Chiambre voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.