A Ciambra
%
72

A Ciambra

Bekijk de trailer

Kijk A Ciambra

Moeite met waar je nou A Ciambra moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 04-01-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

A Ciambra speelt zich af in de Zuid-Italiaanse regio Calabrië. Daar woont de familie Amato, vier generaties op elkaar gepakt in een gammel huis. Kleine criminaliteit zoals inbraken en autodiefstal zorgen voor brood op de plank. Daarbij is het voortdurend uitkijken de plaatselijke maffia niet voor de voeten te lopen. Als de vader en oudste zoon worden gearresteerd, voelt de 14-jarige Pio zich de man in huis. Hij wil graag tonen dat hij al voor vol kan worden aangezien en gaat op eigen houtje het dievenpad op. De enige bij wie hij terecht kan voor hulp is de sympathieke Ayiva en die voor Pio een soort tweede vader is geworden. Pio zal echter ondervinden dat een echte man worden ook inhoudt, dat hij keuzes moet maken en dat de familie daarbij het sterkste aan hem trekt.... "Prachtig gemaakt alsof je er zelf naast staat" ~ Martin Scorsese; "Een rauw en onderscheidend coming-of-age portret" ~ Hollywood Reporter; "Vol energie en overweldigend" ~ Le Monde

Regisseur en acteurs

  • Jonas Carpignano portrait

    Jonas Carpignano

    Director

Trailers

A Ciambra

Veel gehoord over A Ciambra en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Ciambra heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Ciambra streamen

Wil je A Ciambra, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Ciambra zelfs gratis kijken.

A Ciambra downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Ciambra ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Ciambra er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Ciambra torrent

Op zoek naar een torrent van A Ciambra? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Ciambra te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Ciambra trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Ciambra. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.