A Cinderella Story
5.9

A Cinderella Story

Nu kijken

Kijk A Cinderella Story

Moeite met waar je nou A Cinderella Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Cinderella Story

Samenvatting

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

A Cinderella Story

Wil jij A Cinderella Story zien? Waarom zou je A Cinderella Story dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Cinderella Story te kunnen zien.

A Cinderella Story torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Cinderella Story! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Cinderella Story mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Cinderella Story streamen

Er is een kans dat A Cinderella Story momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Cinderella Story met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Cinderella Story gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Cinderella Story in de bioscoop

Ook A Cinderella Story laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Cinderella Story trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Cinderella Story. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.