A Cinderella Story
5.9

A Cinderella Story

Nu kijken

Kijk A Cinderella Story

Moeite met waar je nou A Cinderella Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Cinderella Story

Samenvatting

Sam Montgomery (Hilary Duff) woont samen met haar stiefmoeder en stiefzusters nadat haar vader overlijdt. Ze droomt van een studie aan Princeton, de plaats om een prins aan de haak te slaan. Maar misschien heeft ze haar droomprins al ontmoet: haar anonieme chatvriendje (Chad Michael Murray), met wie ze heeft afgesproken op een Halloweenfeest. Sam raakt echter in paniek wanneer de geheimzinnige man de coolste kerel van de hele school blijkt te zijn. Kan hij van een meisje houden dat niet zo populair is? Kunnen sprookjes werkelijkheid worden? Alleen als Sam haar mannetje staat en zij haar dromen een stevig handje helpt.

A Cinderella Story

Zin om naar A Cinderella Story te kijken? Ga A Cinderella Story dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Cinderella Story te kunnen zien.

A Cinderella Story torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Cinderella Story toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Cinderella Story. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Cinderella Story streamen

A Cinderella Story is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Cinderella Story lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Cinderella Story kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Cinderella Story in de bioscoop

Ook A Cinderella Story laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Cinderella Story trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Cinderella Story.