A Clockwork Orange
%
83

A Clockwork Orange

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Clockwork Orange

Moeite met waar je nou A Clockwork Orange moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Clockwork Orange

Samenvatting

Groot-Brittannië, de toekomst: een groep tieners gaat elke avond op stap om een spoor van vernieling achter te laten: ze slaan en verkrachten hulpeloze slachtoffers. Als één van de jongens opgepakt wordt, stemt hij toe om een speciale therapie te ondergaan. Als hij uiteindelijk vrijkomt, heeft hij een hekel aan geweld, maar stapelen de problemen zich vervolgens op.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Kubrick portrait

  Stanley Kubrick

  director

 • Miriam Karlin portrait

  Miriam Karlin

  actor

 • Paul Farrell portrait

  Paul Farrell

  actor

 • Michael Bates portrait

  Michael Bates

  actor

 • Adrienne Corri portrait

  Adrienne Corri

  actor

 • Patrick Magee portrait

  Patrick Magee

  actor

 • Michael Tarn portrait

  Michael Tarn

  actor

 • Warren Clarke portrait

  Warren Clarke

  actor

 • James Marcus portrait

  James Marcus

  actor

 • Malcolm McDowell portrait

  Malcolm McDowell

  actor

Trailers

A Clockwork Orange

Zin om A Clockwork Orange lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Clockwork Orange te bekijken voor je op een rijtje.

A Clockwork Orange downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Clockwork Orange downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Clockwork Orange. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Clockwork Orange er ook in SD heel goed uit.

A Clockwork Orange streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Clockwork Orange net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Clockwork Orange hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Clockwork Orange helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Clockwork Orange torrent

Denk je dat je om A Clockwork Orange te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Clockwork Orange trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Clockwork Orange de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.