A Clockwork Orange
%
83

A Clockwork Orange

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Clockwork Orange

Moeite met waar je nou A Clockwork Orange moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Clockwork Orange

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Groot-Brittannië, de toekomst: een groep tieners gaat elke avond op stap om een spoor van vernieling achter te laten: ze slaan en verkrachten hulpeloze slachtoffers. Als één van de jongens opgepakt wordt, stemt hij toe om een speciale therapie te ondergaan. Als hij uiteindelijk vrijkomt, heeft hij een hekel aan geweld, maar stapelen de problemen zich vervolgens op.

Regisseur en acteurs

 • Stanley Kubrick portrait

  Stanley Kubrick

  director

 • Miriam Karlin portrait

  Miriam Karlin

  actor

 • Paul Farrell portrait

  Paul Farrell

  actor

 • Michael Bates portrait

  Michael Bates

  actor

 • Adrienne Corri portrait

  Adrienne Corri

  actor

 • Patrick Magee portrait

  Patrick Magee

  actor

 • Michael Tarn portrait

  Michael Tarn

  actor

 • Warren Clarke portrait

  Warren Clarke

  actor

 • James Marcus portrait

  James Marcus

  actor

 • Malcolm McDowell portrait

  Malcolm McDowell

  actor

Trailers

A Clockwork Orange

Veel gehoord over A Clockwork Orange en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt A Clockwork Orange heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

A Clockwork Orange streamen

Wil je A Clockwork Orange, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je A Clockwork Orange zelfs gratis kijken.

A Clockwork Orange downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je A Clockwork Orange ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet A Clockwork Orange er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

A Clockwork Orange torrent

Op zoek naar een torrent van A Clockwork Orange? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van A Clockwork Orange te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

A Clockwork Orange trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van A Clockwork Orange. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.