A Common Man
%
47

A Common Man

Nu kijken

Kijk A Common Man

Moeite met waar je nou A Common Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Common Man

Samenvatting

Een mysterieuze man (Ben Kingsley) heeft in Colombo, Sri Lanka vijf bommen geplaatst die zijn ingesteld om te ontploffen, tenzij vier belangrijke terroristen onmiddellijk worden vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer hij zijn eisen meedeelt aan de plaatsvervangende inspecteur van de politie (Ben Cross) zet dit een ideologische en dodelijke confrontatie in beweging tussen de waarheid en plicht.

A Common Man

A Common Man streamen

A Common Man streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Common Man downloaden

Zin om A Common Man te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Common Man te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Common Man torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Common Man makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Common Man trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Common Man jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.