A Common Man
5.6

A Common Man

Kijk A Common Man

Moeite met waar je nou A Common Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Een mysterieuze man (Ben Kingsley) heeft in Colombo, Sri Lanka vijf bommen geplaatst die zijn ingesteld om te ontploffen, tenzij vier belangrijke terroristen onmiddellijk worden vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer hij zijn eisen meedeelt aan de plaatsvervangende inspecteur van de politie (Ben Cross) zet dit een ideologische en dodelijke confrontatie in beweging tussen de waarheid en plicht.

  A Common Man

  Zin om naar A Common Man te kijken? Ga A Common Man dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Common Man te kunnen zien.

  A Common Man torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Common Man toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Common Man. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  A Common Man streamen

  A Common Man is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Common Man lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Common Man kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  A Common Man in de bioscoop

  Ook A Common Man laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  A Common Man trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Common Man.