A Cool, Dry Place
6

A Cool, Dry Place

Nu kijken

Kijk A Cool, Dry Place

Moeite met waar je nou A Cool, Dry Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Cool, Dry Place

Samenvatting

A single father balances his work as an attorney with the care of his five year old son and his work as a high school basketball coach in rural Kansas, where he moved after his wife abandoned him in Chicago. Just as he starts to develop a new relationship with a veterinarian's assistant, his ex-wife suddenly reappears and wants to re-assert herself in her husband and son's life. On top of the romantic conflict, he is also suddenly presented with the opportunity of a lifetime to join a major firm in Dallas.

A Cool, Dry Place

Wil jij A Cool, Dry Place zien? Waarom zou je A Cool, Dry Place dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om A Cool, Dry Place te kunnen zien.

A Cool, Dry Place torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van A Cool, Dry Place! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van A Cool, Dry Place mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

A Cool, Dry Place streamen

Er is een kans dat A Cool, Dry Place momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van A Cool, Dry Place met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer jij dat wilt. Maar voor niks gaat de zon op. Gratis kijken naar A Cool, Dry Place gaat dus niet. Dat snap jij vast.

A Cool, Dry Place in de bioscoop

Ook A Cool, Dry Place laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

A Cool, Dry Place trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van A Cool, Dry Place. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.