A Cry in the Dark
5.5

A Cry in the Dark

Kijk A Cry in the Dark

Moeite met waar je nou A Cry in the Dark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

  Samenvatting

  Michael Chamberlain (Sam Neill) is dominee van de kerk der Zevende-dags Adventisten. Samen met zijn vrouw Linda (Meryl Streep) en hun kinderen, de 4-jarige Aidan, de 6-jarige Reagan en hun nog erg jonge baby Azaria, gaan zij een weekje op vakantie. Ze kamperen nabij de Ayer’s Rock, een indrukwekkend grote rotsformatie in Australië. Op een avond ziet Linda een dingo (wilde Australische hond) uit de tent van hun kinderen komen. Direct daarna ontdekt zij dat Azaria spoorloos is verdwenen, waarbij ze ervan overtuigd is dat de dingo de baby heeft meegenomen. Er volgt een grootscheepse zoektocht.

  A Cry in the Dark

  Zin om naar A Cry in the Dark te kijken? Ga A Cry in the Dark dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Cry in the Dark te kunnen zien.

  A Cry in the Dark torrent

  Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Cry in the Dark toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Cry in the Dark. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

  A Cry in the Dark streamen

  A Cry in the Dark is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Cry in the Dark lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Cry in the Dark kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

  A Cry in the Dark in de bioscoop

  Ook A Cry in the Dark laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

  A Cry in the Dark trailer

  Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Cry in the Dark.