A Cure for Wellness
2.4

A Cure for Wellness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Cure for Wellness

Moeite met waar je nou A Cure for Wellness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor A Cure for Wellness

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Regisseur en acteurs

 • Gore Verbinski portait

  Gore Verbinski

  Director

 • Dane DeHaan portait

  Dane DeHaan

  Mr. Lockhart

 • Mia Goth portait

  Mia Goth

  Hannah

 • Carl Lumbly portait

  Carl Lumbly

  Mr. Wilson

 • Lisa Banes portait

  Lisa Banes

  Hollis

 • Adrian Schiller portait

  Adrian Schiller

  Deputy Director

 • Ivo Nandi portait

  Ivo Nandi

  Enrico

 • Magnus Krepper portait

  Magnus Krepper

  Pieter The Vet

 • Jason Babinsky portait

  Jason Babinsky

  Carl

 • Johannes Krisch portait

  Johannes Krisch

  Caretaker

Trailers

A Cure for Wellness

Zin om naar A Cure for Wellness te kijken? Ga A Cure for Wellness dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om A Cure for Wellness te kunnen zien.

A Cure for Wellness torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van A Cure for Wellness toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van A Cure for Wellness. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

A Cure for Wellness streamen

A Cure for Wellness is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je A Cure for Wellness lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar A Cure for Wellness kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

A Cure for Wellness in de bioscoop

Ook A Cure for Wellness laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

A Cure for Wellness trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van A Cure for Wellness.