A Cure for Wellness
%
13

A Cure for Wellness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk A Cure for Wellness

Moeite met waar je nou A Cure for Wellness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Cure for Wellness

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Regisseur en acteurs

 • Gore Verbinski portait

  Gore Verbinski

  Director

 • Dane DeHaan portait

  Dane DeHaan

  Mr. Lockhart

 • Mia Goth portait

  Mia Goth

  Hannah

 • Carl Lumbly portait

  Carl Lumbly

  Mr. Wilson

 • Lisa Banes portait

  Lisa Banes

  Hollis

 • Adrian Schiller portait

  Adrian Schiller

  Deputy Director

 • Ivo Nandi portait

  Ivo Nandi

  Enrico

 • Magnus Krepper portait

  Magnus Krepper

  Pieter The Vet

 • Jason Babinsky portrait

  Jason Babinsky

  Carl

 • Johannes Krisch portait

  Johannes Krisch

  Caretaker

Trailers

A Cure for Wellness

Zin om A Cure for Wellness lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Cure for Wellness te bekijken voor je op een rijtje.

A Cure for Wellness downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Cure for Wellness downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Cure for Wellness. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Cure for Wellness er ook in SD heel goed uit.

A Cure for Wellness streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Cure for Wellness net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Cure for Wellness hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Cure for Wellness helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Cure for Wellness torrent

Denk je dat je om A Cure for Wellness te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Cure for Wellness trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Cure for Wellness de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.